Breaking News

Ανέβηκε στη στέγη και πετούσε κεραμίδια στους αστυνομικούς (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε την Παρασκευή στην πόλη Penarth της Ουαλίας, που βρίσκεται 6,4 χλμ. νοτιοδυτικά από το κέντρο του Κάρντιφ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail - που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες -, περίπου 50 αστυνομικοί με τουλάχιστον 10 οχήματα της υπηρεσίας βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο ενός σπιτιού και στην περιοχή γενικότερα.

Κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να ανοίξουν την κλειδωμένη πόρτα στο ισόγειο του σπιτιού και λίγα δευτερόλεπτα μετά ένας άντρας εμφανίστηκε στη στέγη.


Ο άντρας πέταξε κεραμίδια στους αστυνομικούς, ενώ κάποια στιγμή άρχισε να μιλάει στο κινητό του. Αργότερα από το σπίτι βγήκαν μία γυναίκα κι ένα μικρό παιδί, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να βγει, ενώ προκάλεσε και ανησυχία στους αστυνομικούς, καθώς φοβήθηκαν ότι θα πέσει από τη στέγη.

H Daily Mail δεν αναφέρει το λόγο, που βρέθηκαν στο σημείο οι αστυνομικοί. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν, χωρίς να είναι γνωστή η συνέχεια της υπόθεσης.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε την Παρασκευή: «Η αστυνομία βρίσκεται επί του παρόντος στη διεύθυνση ενός άντρα στην περιοχή Salop Place, στο Penarth. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη...».