Breaking News

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Την πρώτη φορά που το διάβασα ταράχτηκα. Πήρα τηλέφωνο το Φάνη ...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους κάθισε στον καναπέ του DOT και μίλησε για το γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη, ενώ απάντησε στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν:

«Είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι, περίπου 12 χρόνια σε σχέση. Είναι ωραίο που φτάσαμε εδώ γιατί τα τελευταία 3 χρόνια ακούω ότι χωρίζουμε. Υπάρχει μια επιμονή φοβερή...

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι το λένε, γιατί σου λέει "11 χρόνια τώρα δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα χωρίσουν. Άρα θα το λέμε κάθε τόσο και κάποια στιγμή θα πέσουμε μέσα".

Την πρώτη φορά που το διάβασα ταράχτηκα γιατί με έπαιρναν τηλέφωνα. Εκεί στεναχωρήθηκα και πήρα το Φάνη τηλέφωνο».

Επίσης, η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην «Επιστροφή» του ANT1, είπε για την αυστηρή διατροφή που κάνει προκειμένου να είναι πάντα fit:

«Τρώω κυρίως ξηρούς καρπούς και με κοροϊδεύουν. Παλιά ήμουν τυχερή, έτρωγα και δεν έβαζα κιλά. Τώρα δεν είμαι γιατί έχω και υποθυρεοειδισμό, που σημαίνει ότι παχαίνω, ενώ έχω μεγαλώσει από τότε. Αλλά νομίζω συμβαίνει κυρίως από τον θυρεοειδή κι έτσι έχω φροντίσει να αλλάξω τη διατροφή μου.

Στα γυρίσματα είμαι πάντα με ξηρούς καρπούς, αυτό είναι κυρίως το φαγητό μου. Όταν βγαίνω έξω τρώω σαλάτες. Δεν τρώω τίποτα που να έχει αλεύρι...».

Μεταξύ άλλων, η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε και για την πλέον δημοφιλή σειρά του Mega «Ψίθυροι Καρδιάς» (1997-98).

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.