Breaking News

Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα είμαι στο Όλα Λάθος το Σαββατοκύριακο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Άρης Καβατζίκης είπε χθες στο Πρωινό, αναφερόμενος στον καβγά της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Πέτρο Κωστόπουλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην εκπομπή "Όλα Λάθος" και στη σύσκεψη που ακολούθησε την Τετάρτη: 

«Πρόκειται για μία κοινή απόφαση... Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχωρεί, δεν μπορεί να συνεχίσει στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα τη δούμε το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής "Όλα Λάθος"».

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την Άννα Μαρία Βέλλη, που είπε στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου" πως δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν θα βρίσκεται αύριο στο "Όλα Λάθος". Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν έχω να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή κάτι σίγουρο αν θα είμαι στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Είναι όλα στον αέρα, τουλάχιστον μέσα μου... Καλά ακούσατε ότι στο τέλος της συνάντησης στο Open είπα πως θα σκεφτώ αν θα συνεχίσω. 

Πρέπει να έρθουν αλλαγές στα πρόσωπα ή στη θεματολογία. Προφανώς και μου πρότειναν αλλαγές, όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους στην εκπομπή. Ο καθένας έχει να το σκεφτεί και να απαντήσει. Εγώ δεν έχω απαντήσει ακόμα. 

Δεν μου έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ούτε πήρα το καπελάκι μου και είπα "Πάω σε άλλη παραλία"... Οι άνθρωποι του Open πρέπει να αποφασίσουν αν τους κάνει αυτό που θα αποφασίσω. Εννοείται πως αν αποφασίσω να αποχωρήσω δεν θα μαλώσω με κάποιον. Εννοείται πως στο Open έχω - από ό,τι κατάλαβα - ανοιχτές κι όχι κλειστές πόρτες. 

Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια σε πράγματα που δυστυχώς η τηλεόραση δεν γνωρίζει. Ελπίζω κι εύχομαι να εκτιμηθεί εν καιρώ από περισσότερο κόσμο...»