Breaking News

«Απογοητεύτηκα από τους καναλάρχες και άλλαξα πορεία: Έλα στο σκάφος μου, να πάμε να φάμε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 1993 είχε φορέσει το στέμμα της Miss Young και στη συνέχεια συμμετείχε σε εκπομπές στην τηλεόραση, όπως στον τότε «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 και το πρωινό μαγκαζίνο του Mega «Όμορφος κόσμος το πρωί».

Ο λόγος για τη Μελίνα Ζαχαράκη η οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day:

«Έχω φύγει εδώ και 7 χρόνια. Έχω κάνει αποκέντρωση. Ζω στην Πάρο 7 μήνες και το χειμώνα είμαι Αθήνα.

Κάποια στιγμή στα 30 θεώρησα ότι είναι ώρα να φύγω από το μόντελινγκ, αλλά στην τηλεόραση σίγουρα θα μπορούσα να συνεχίσω. Απλά είχα απογοητευτεί τρομερά. Όπου και να πήγαινες να παρουσιάσεις μια πρόταση, ερχόταν μια πρόταση... όχι και τόσο καλή από διευθυντές, καναλάρχες... καταλαβαίνεις... Υπάρχουν κι αυτά στο χώρο. Έτσι απογοητεύτηκα και άλλαξα εντελώς πορεία.

Το λένε διακριτικά: "Έλα στο σκάφος μου", "Έλα στο γραφείο μου", "Να πάμε να φάμε"... Ξεκινούν διακριτικά για να δουν αν θα "τσιμπήσεις". Δεν είναι και στον χαρακτήρα μου να κάνω τα πάντα για να έχω μια εκπομπή. Δεν με ενδιαφέρει αυτό...

Σαφώς θέλω να κάνω παιδί. Η μητρότητα είναι κάτι το οποίο θέλω από μικρή, απλά δεν συμβιβάστηκα. Ήξερα ότι αν παντρευτώ κάποιον - γιατί είχα δεχτεί και προτάσεις, είχα αρραβωνιαστεί, έχω πάρει μονόπετρα -, θα χωρίσω. Και δεν ήθελα να χωρίσω, ούτε να είμαι μάνα με ένα παιδί...»