Breaking News

ELIF: Επεισόδια 300 - 301 - 302, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 25/3/19 - Επεισόδιο 300: Η Τουγτσέ πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα όλοι πανικοβάλλονται. Πάνω στον πανικό, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ το σκάνε. Ο Νετζντέτ και η Αρζού μεταφέρουν την Τουγτσέ στο νοσοκομείο. Η Αρζού είναι σε άθλια κατάσταση και ο Νετζντέτ τη στηρίζει ψυχολογικά. Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό και πολύ φοβισμένοι. Πηγαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι για να βρουν καταφύγιο.

Ο Μουράτ δεν αντέχει τις τύψεις, που νιώθει επειδή πυροβόλησε ένα παιδί. Θέλει να παραδοθεί αλλά ο Βεϊσέλ του λέει πως δεν ξέρουν τίποτα ακόμα και πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι. Ο Μουράτ ανησυχεί για την Τουγτσέ και τηλεφωνεί στον Ερκούτ για να ρωτήσει πως είναι η μικρή. Η Αρζού θέλει να ενημερώσει τον Κενάν για το ατύχημα της Τουγτσέ αλλά δεν ξέρει τι να του πει. Η Γκόντζα, μετά από απαίτηση του Νετζντέτ, έχει μείνει σπίτι. Όταν έρχεται ο Ερκούτ, του λέει τι συνέβη. Δεν αντέχουν να περιμένουν νέα στο σπίτι και αποφασίζουν να πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί, η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως πρέπει να ενημερώσουν τον Κενάν και την οικογένεια αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα όμως δεν αισθάνεται πως αυτό είναι το σωστό και έτσι παίρνει την πρωτοβουλία και ενημερώνει εκείνη τον Κενάν.

Ο Κενάν και η Αλιγιέ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Κενάν κατηγορεί τον Νετζντέτ και την Αρζού για ό,τι συνέβη στην Τουγτσέ αλλά η Αρζού του λέει πως ο αδελφός της Ζεϊνέπ ήταν αυτός, που πυροβόλησε. Η Αλιγιέ και ο Κενάν σοκάρονται όταν το ακούν. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και του λέει πως δεν θα τον συγχωρήσει, που τη δύσκολη ώρα δεν ήταν στο πλευρό του αλλά κυνηγούσε τη Ζεϊνέπ. Η Τουλαϊ ανησυχεί για τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ. Τηλεφωνεί στον Μουράτ και εκείνος της λέει πως είναι καλά και πως έχουν δουλειά στο εστιατόριο. Η Τουλάι δεν πείθεται από τα λόγια του και αποφασίζει να πάει στο εστιατόριο. Η Μελέκ την ακολουθεί με την ελπίδα να δει και την Ελίφ. Όταν φτάνουν στο εστιατόριο και δεν βλέπουν τον Μουράτ εκεί, η Τουλάι μιλάει με τη Φεριντέ.  Η Μελέκ πηγαίνει στην κουζίνα να ετοιμάσει φαγητό για τον Χαμίτ και τους φίλους του και η Φεριντέ λέει στην Τουλάι πως κάποιος με το όνομα Μουχσίν έδωσε λεφτά στον Βεϊσέλ και του ζήτησε να ταϊζει τα παιδιά αλλά όταν τα παιδιά ήρθαν ο Βεϊσέλ τα έδιωξε.

Η Τουλάι λυπάται τα παιδιά και ζητάει από τη Φεριντέ και τη Μελέκ να τα ταϊζουν. Η Πελίν είναι λυπημένη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά από την άλλη είναι χαρούμενη επειδή πιστεύει ότι πλέον η Ζεϊνέπ δεν αποτελεί εμπόδιο και θα κερδίσει την καρδιά του Σελίμ. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή η Νουρτέν δεν την πήγε να δει τη Μελαχάτ. Ζητάει από τον Μουχσίν να την πάει αλλά εκείνος αρνείται επειδή κάτι τέτοιο ξέρει πως θα εξόργιζε τη Νουρτέν. Ο Χαμίτ μαζί με δύο φίλους του πηγαίνουν στο εστιατόριο και ζητάνε φαγητό. Λένα στη Μελέκ πως ο Μουχσίν έχει πληρώσει τα γεύματά τους. Η Μελέκ ταϊζει όλα τα παιδιά. Η Ζεϊνέπ κάνει αίτηση διαζυγίου και όταν επιστρέφει στο κτήμα η Σεχέρ της λέει πως η Τουγτσέ είναι στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της Τουγτσέ είναι κρίσιμη και υπάρχει κίνδυνος να μείνει ανάπηρη...


Τρίτη 26/3/19 - Επεισόδιο 301: Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Τουγτσέ και συναντάει τον Ερκούτ. Ο Κενάν τους βλέπει μαζί αλλά τον καλούν για να τον ενημερώσουν για την Τουγτσέ και ο Ερκούτ φεύγει πριν προλάβει να του μιλήσει. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον Κενάν και την Αλιγιέ. Όταν μαθαίνει πως ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ έχουν σχέση με τον τραυματισμό της Τουγτσέ γίνεται έξαλλη και πηγαίνει να τους ζητήσει εξηγήσεις. Ο Κενάν νιώθει άσχημα γιατί πιστεύει πως δεν μπόρεσε να προστατέψει τα παιδιά του. Η Αρζού αγωνιά για την κόρη της και παθαίνει νευρικό κλονισμό. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης η καρδιά της Τουγτσέ σταματάει αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να την επαναφέρουν και να ολοκληρώσουν την επέμβαση με επιτυχία. Όλοι ανακουφίζονται. Όμως η μικρή μεταφέρεται στην εντατική γιατί το δύσκολο χειρουργείο έχει επιπλοκές και θα χρειαστεί και νέα επέμβαση.

Οι γιατροί χρειάζονται αίμα και ο Κενάν προσφέρεται να δώσει εκείνος για την κόρη του. Η νοσοκόμα τον συνοδεύει στο εργαστήριο για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο Σερντάρ μιλάει με την Γκόντζα στην προσπάθειά του να μάθει πως είναι η Τουγτσέ. Δεν αντέχει όμως να είναι μακριά της και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα του ζητάει να φύγει αμέσως αν δεν θέλει να τον σκοτώσουν. Η Αρζού βλέπει τον Σερντάρ στην είσοδο και γίνεται έξαλλη. Ο Σερντάρ της ζητάει να τον βοηθήσει να δει την Τουγτσέ αλλά εκείνη του ζητάει να φύγει. Η Πελίν και η Φεραγιέ, που έχουν έρθει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια, βλέπουν τον Σερντάρ. Ο Μουχσίν και η Νουρτέν δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο και ο σπιτονοικοκύρης θέλει να τους κάνει έξωση. Ο Χαμίτ και οι φίλοι του περνάνε από το σπίτι για να πουν «ευχαριστώ» στον Μουχσίν για τα πληρωμένα γεύματα στο εστιατόριο. Του λένε πως ο Βεϊσέλ δεν ήταν εκεί αλλά ήταν η Μελέκ, που τους φρόντισε.

Ο Μουχσίν και η Ελίφ αποφασίζουν να πάνε στο εστιατόριο και να ευχαριστήσουν τη Μελέκ αλλά η Νουρτέν τους εμποδίζει.Η Ελίφ στενοχωριέται επειδή δεν μπορεί να πάει στο εστιατόριο. Η Μελέκ νιώθει άσχημα για τον Χαμίτ και τους φίλους του. Όποιο παιδί βλέπει, της θυμίζει την Ελίφ. Η Φεριντέ ρωτάει τη Μελέκ σχετικά με τον Μουχσίν και της λέει πως δεν τον ξέρει. Η Μελέκ δίνει οδηγία στη Φεριντέ να ταϊζει τον Χαμίτ και τους φίλους του όποτε έρχονται στο εστιατόριο. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ και θέλει να επιστρέψει σπίτι της αλλά η Μελέκ δεν θέλει να φύγει από το εστιατόριο, ελπίζοντας πως ίσως εμφανιστεί η Ελίφ. Η Φεριντέ λέει στην Τουλάι να φύγει και υπόσχεται να συνοδεύσει εκείνη τη Μελέκ στο σπίτι όταν κλείσουν το εστιατόριο. Η Τουλάι πηγαίνει σπίτι και τηλεφωνεί στον Μουράτ και τον Βεϊσέλ αλλά δεν απαντούν. Η Ζεϊνέπ έρχεται σε έξαλλη κατάσταση και λέει στην Τουλάι πως ο Βεϊσέλ απήγαγε την Τουγτσέ και ο Μουράτ την πυροβόλησε και η Τουλάι της εξηγεί πως ο Βεϊσέλ δεν απήγαγε τη μικρή αλλά αντίθετα ήταν αυτός που την έσωσε.

Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως σκοπός του Βεϊσέλ ήταν να δώσει τη Τουγτσέ στον Νετζντέτ ώστε να σταματήσει να τον κυνηγάει και πως ο Μουράτ τον βοηθούσε. Δύο άντρες του Νετζντέτ εμφανίζονται και δίνουν το «μήνυμα» τους στον Βεϊσελ χτυπώντας μέχρι λιποθυμίας τη Ζεϊνέπ, αδιαφορώντας για το παιδί που περιμένει. Η Τουλάι τρομάζει και δεν έχει τη δύναμη να κάνει τίποτα για να τους εμποδίσει. Στο νοσοκομείο, η αστυνομία ανακρίνει τον Νετζντέτ για τις συνθήκες τραυματισμού της Τουγτσέ και εκείνος τους λέει πως η μικρή βρήκε το κυνηγετικό του όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. Ο Νετζντέτ δεν αποκαλύπτει την αλήθεια γιατί θέλει ο ίδιος να πάρει εκδίκηση για την Τουγτσέ...

Τετάρτη 27/3/19 - Επεισόδιο 302: Ο Κενάν περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η Πελίν και η Φεραγιέ εύχονται περαστικά στην Αλιγιέ και γρήγορη ανάρρωση για την Τουγτσέ. Στη συνέχεια αναφέρουν πως είδαν στην είσοδο του νοσοκομείου τον Σερντάρ. Η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει και στη συνέχεια ευχαριστεί για την επίσκεψη τις δύο κοπέλες και τις συνοδεύει στην έξοδο. Η Γκόντζα λέει στον Σερντάρ πως πρέπει να φύγει αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα τελικά καταφέρνει να τον πείσει να φύγει, πριν τον δει η οικογένεια. Ο Ερκούτ βλέπει την Γκόντζα να μιλάει με τον Σερντάρ και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του. Ο Ερκούτ ζητάει συγνώμη από τον Νετζντέτ επειδή δεν μπόρεσε να είναι κοντά του όταν τραυματίστηκε η Τουγτσέ και ρωτάει για την κατάσταση της. Ο Νετζντέτ του απαντάει πως θα λογαριαστούν αργότερα οι δυο τους και πως έχουν πολλά να πουν. Η Τουλάι μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο και ο Ερκούτ σοκάρεται όταν τη βλέπει λιπόθυμη.

Ο Κενάν παίρνει άδεια από τους γιατρούς να επισκεφθεί την Τουγτσέ στην εντατική. Ενώ η μικρή κοιμάται ο Κενάν απολογείται επειδή δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος του Κενάν είναι έτοιμα και ο γιατρός του ζητάει να μιλήσουν. Του εξηγεί πως η ομάδα αίματος του δεν ταιριάζει με αυτή της Τουγτσέ και πως δεν μπορεί να είναι αυτός ο βιολογικός της πατέρας. Το σοκ για τον Κενάν είναι μεγάλο. Η Αρζού ρωτάει τον Κενάν γιατί ο γιατρός ήθελε να του μιλήσει. Φοβάται πως ο Κενάν έχει ανακαλύψει πως η Τουγτσέ δεν είναι κόρη του. Ο Κενάν δεν λέει κουβέντα. Ο Νετζντέτ έρχεται και τους λέει πως ο γιατρός θέλει να τους μιλήσει για την επέμβαση της Τουγτσέ. Η Τουλάι λέει στον γιατρό πως η Ζεϊνέπ δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι αλλά δεν του εξηγεί πως έγινε αυτό.

Η Τουλάι πηγαίνει στη γραμματεία να δώσει τα στοιχεία της Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ μπαίνει στο δωμάτιο. Η Αλιγιέ τον βλέπει μαζί με τη Ζεϊνέπ και εκείνη τη στιγμή η νοσοκόμα του λέει πως το μωρό είναι καλά και τον ρωτάει αν αυτός είναι ο πατέρας. Ο Ερκούτ απαντάει θετικά και η Αλιγιέ παθαίνει σοκ. Η Αλιγιέ βλέπει την Τουλάι και τη ρωτάει τι συμβαίνει στη Ζεϊνέπ. Εκείνη της απαντάει πως η κοπέλα είχε κάποιους πόνους και λιποθύμησε και συμπληρώνει πως δεν πρέπει να ανησυχεί, το εγγόνι της και η μητέρα του είναι καλά. Η Αλιγιέ όμως πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει εpωτική σχέση με τον Ερκούτ και είναι πολύ θυμωμένη μαζί της. Όταν ανακτά τις αισθήσεις της η Ζεϊνέπ, βλέπει στο πλευρό της την Αλιγιέ και την Τουλάι. Θεωρεί πως ο θυμός της Αλιγιέ οφείλεται στην ανάμιξη του Βεϊσελ και του Μουράτ στην υπόθεση του τραυματισμού της Τουγτσέ.

Η Τουλάι λέει στην Αλιγιέ πως θα συνοδεύσει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και θα τη φροντίσει. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, η Τουλάι και η Αλιγιέ ρωτούν τη νοσοκόμα αν χρειάζεται κάποια ειδική φροντίδα η Ζεϊνέπ και εκείνη τους απαντάει πως αν ξεκουραστεί όλα θα πάνε καλά και πως ενημέρωσε και τον πατέρα του παιδιού. Και οι δύο μένουν άφωνες όταν το ακούν. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ ήταν μαζί της στο δωμάτιο και είπε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Θυμωμένη θέλει να τον βρει αλλά η Τουλάι της ζητάει να μείνει ήρεμη και την εμποδίζει. Η Σεχέρ εκμεταλλεύεται την απουσία όλων από το σπίτι και πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού για να ψάξει. Δοκιμάζει τα ρούχα της και κλέβει ένα κόσμημά της...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ