Breaking News

ELIF: Επεισόδια 308 - 309, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 4/4/19 - Επεισόδιο 308: Με το τεστ DNA, που έκανε, ο Κενάν αποδεικνύει πως η Αρζού είναι μια ψεύτρα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όταν η Αρζού του λέει πως δεν θα φύγει αν δεν πάρει την Τουγτέ μαζί της ο Κενάν της απαντάει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ. Η Αρζού του λέει πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πολεμά. Η Τουγτσέ ακούει τη φωνή της Αρζού και βγαίνει από το δωμάτιό της.

Η Αλιγιέ της λέει πως κάνει λάθος, δεν είναι η φωνή της μητέρας της, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Όταν όμως και η Σεχέρ της λέει πως δεν έχει δει την Αρζού, η Τουγτσέ δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στο δωμάτιό της. Πρέπει να ξεκουράζεται ώστε να γίνει καλά αλλά η μικρή νιώθει μοναξιά. Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως δεν πρέπει να χαίρεται γιατί σύντομα θα επιστρέψει. Η Αλιγιέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά εκείνος φεύγει και πηγαίνει στον δικηγόρο του για να συζητήσουν για το διαζύγιό του. Ο δικηγόρος του εξηγεί πως τα πράγματα για εκείνον θα είναι δύσκολα σχετικά με την Τουγτσέ αν εμφανιστεί ο βιολογικός της πατέρας.

Ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει να πουλήσει σάντουιτς μαζί με την Ελίφ αλλά η Νουρτέν τον εμποδίζει γιατί δεν θέλει να πάει μαζί του η Ελίφ, λέγοντας του πως το κορίτσι θα κρυώσει και θα αρρωστήσει. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει λεφτά. Η Αρζού της λέει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην της τηλεφωνήσει ξανά γιατί δεν θα της δώσει τίποτα. Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα και στη συνέχεια απενεργοποιεί το τηλέφωνο της. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει τα κοσμήματα της Γκόντζα για να πληρώσει τη Νουρτέν αλλά η Γκόντζα την ανακαλύπτει. Η Αρζού αντιλαμβάνεται την επιρροή της Γκόντζα στον πατέρα της, θυμώνει και ξεσπάει ανάμεσα τους καυγάς. Ο Ερκούτ μπαίνει ανάμεσά τους για να τις χωρίσει.

Η Αρζού θεωρεί πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Όταν του λέει πως είναι εκείνος υπεύθυνος για ότι περνάει, ο Νετζντέτ της απαντάει πως πληρώνει απλά το τίμημα των πράξεων της και τη διώχνει. Η Αρζού καλεί τον Βεϊσέλ και ζητάει να συναντηθούν. Ο Βεϊσέλ ενημερώνει τον Μουράτ για το ραντεβού του με την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και πως χρειάζεται κάποιο στοιχείο για να τον εκδικηθεί γιατί θέλει να τον δει στη φυλακή. Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Αρζού την ηχογράφηση που έχει και της λέει πως ο Νετζντέτ είναι βέβαιο πως θα πάει φυλακή για αυτό τη συμβουλεύει να ηρεμήσει...

Παρασκευή 5/4/19 - Επεισόδιο 309: Η Αρζού πρέπει να βρει χρήματα για να εμποδίσει τη Νουρτέν από το να πάει την Ελίφ στον Κενάν. Καθώς η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα στέλνει και μία φωτογραφία της στην Αρζού. Όταν φτάνουν στην είσοδο, εμφανίζεται η Αρζού κρατώντας ένα διαμαντένιο κολιέ. Το δίνει στη Νουρτέν με αντάλλαγμα την Ελίφ. Η Νουρτέν και η Αρζού τσακώνονται και η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται μέσα στο κτήμα. Η Νουρτέν και η Αρζού συνειδητοποιούν πως η Ελίφ έχει εξαφανιστεί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η Νουρτέν ενημερώνει τη Σεχέρ αλλά και η Αρζού την καλεί και της λέει πως ένα παιδί ίσως να βρίσκεται μέσα στο κτήμα. Της ζητάει αν το βρει, να το κρύψει και να την ειδοποιήσει.

Η Ελίφ κρύβεται στην αποθήκη τροφίμων και φοβάται μήπως τη βρει η Αρζού. Η Σεχέρ δεν μπορεί να βρει την Ελίφ. Όταν φτάνει η Νουρτέν, η Σεχέρ την κρύβει στην κουζίνα να μην τη δει κανείς. Ενώ η Σεχέρ προσπαθεί να πείσει τη Νουρτέν να φύγει, η Αλιγιέ μπαίνει στην κουζίνα και γνωρίζει τη Νουρτέν. Η Αλιγιέ ζητάει από τη Σεχέρ να βάλει την Τουγτσέ στο κρεβάτι τής. Επειδή η Ζεϊνέπ έχει κάνει αγωγή διαζυγίου, ο Ερκούτ πρέπει να αλλάξει την κατάθεση του αλλά φοβάται την αντίδραση του Νετζντέτ. Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ παίρνουν πρωινό όταν έρχονται αστυνομικοί και συλλαμβάνουν τον Νετζντέτ. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ ξαφνιάζονται.

Οι αστυνομικοί λένε στον Νετζντέτ πως έχουν στην κατοχή τους μια ηχογράφηση στην οποία ο Νετζντέτ ομολογεί τα εγκλήματά του. Ο Βεϊσέλ, που έχει δώσει το cd με την ομολογία του Νετζντέτ στην αστυνομία, τηλεφωνεί στην Αρζού για να την ενημερώσει αλλά δεν τη βρίσκει. Η Αλιγιέ και ο Κενάν έχουν άσχημη ψυχολογία και ενώ παίρνουν πρωινό έρχεται η Τουγτσέ η οποία τους λέει πως της λείπει πολύ η Ελίφ. Η Ζεϊνέπ πρόκειται να πάει στον γιατρό για να μάθει το φύλο του παιδιού, που περιμένει αλλά είναι πολύ δυστυχισμένη εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν. Η Τουλάι είναι μαζί της...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ