Breaking News

Kelly Catlin: Έβαλε τέλος στη ζωή της η 23χρονη Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 2016 ήταν μέλος της εθνικής ομάδας ποδηλασίας των ΗΠΑ, που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ είχε κατακτήσει τρεις φορές τους παγκόσμιους τίτλους από το 2016 ως το 2018.

Η είδηση ότι η Kelly Catlin έβαλε τέλος στη ζωή της, σε ηλικία μόλις 23 ετών, συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το βρετανικό Express, την Παρασκευή μέλος της οικογένειάς της γνωστοποίησε στο Facebook ότι η νεαρή Kelly αυτoκτόvησε. Την Κυριακή επιβεβαίωσε την είδηση και η Ομοσπονδία Ποδηλασίας των ΗΠΑ.

Η Kelly Catlin, η οποία γεννήθηκε στη Μινεσότα, ήταν, επίσης, φοιτήτρια στο τελευταίο έτος στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου σπούδαζε Μαθηματικές Επιστήμες.

Σύμφωνα με συνέντευξή της τον Φεβρουάριο στο περιοδικό Velo News, η Catlin φαίνεται πως ένιωθε μεγάλη πίεση, συνδυάζοντας σπουδές και αθλητική καριέρα. 

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: «Ως φοιτήτρια και επαγγελματίας ποδηλάτισσα κάποιες φορές νιώθω ότι χρειάζομαι χρονομηχανή για να προλάβω τα πάντα. Και πάλι κάτι μου ξεφεύγει...»