Breaking News

Μαρία Σολωμού: «Δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί. Αν ο Πάνος Μουζουράκης θέλει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το θέατρο, τη σχολή που διδάσκει, τη ζωή της και το γιο της, που απέκτησε με το Μάριο Αθανασίου με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για χρόνια.

«Δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πολύ καλυμμένη. Ποτέ δεν το σκέφτηκα, δεν μου έλειψε ποτέ κάτι...» είπε η Μαρία Σολωμού, που είναι πλέον μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε «Ούτε στη σχέση που έχεις, να πεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο να έχουμε το παιδί μας;», απάντησε:

«Ποτέ, έχω τον Αλέξανδρο, μου φτάνει ο Αλέξανδρος. Δεν ξέρεις ποτέ στη ζωή αυτή τι μπορεί να σου συμβεί, ζωή είναι... Αλλά έχοντας σώας τας φρένας μου, μιλώντας για τα τελευταία 13 χρόνια που έχω κάνει τον Αλέξανδρο, όχι!».

«Εάν, όμως, ο άλλος κάποια στιγμή θελήσει;» επέμεινε η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Σολωμού τόνισε:

«Θα πάει να το κάνει αν θέλει... Είχε προκύψει στο παρελθόν αρκετές φορές το ζήτημα, του έχω εξηγηθεί πολύ καλά... το δέχτηκε. Δεν ξέρω, αν νιώσει κάποια στιγμή την ανάγκη, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει... τι να πω;...

Είναι ένας άνθρωπος που μένει πλέον το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες, οπότε και εκ των πραγμάτων - επειδή αυτό το κόνσεπτ υπήρχε τα τελευταία δύο χρόνια στο μυαλό του - του είχα εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή, ούτε για εκείνον, γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει σ' αυτό το κομμάτι. Δεν μπορεί... Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο;».

Δείτε τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα από το 9ο λεπτό και μετά...