Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 49 (29-3-2019) - Τελικός Silver Award

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Μανώλης Σαρρής με τον Σελίμ Σελτζούκ και ο Χρήστος Μπάρκας με τον Αργύρη Αγλαμίση ήταν τα δύο ζευγάρια, που πέρασαν δια πηρός και σιδήρου στην κουζίνα του MasterChef και κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, να συνδυάσουν τις μαγειρικές τους διαφορετικότητες και να αποτυπώσουν στα πιάτα τους το ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, στην τελευταία μέρα του Silver Award, εκείνοι που έχασαν την ευκαιρία να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν τη τρίτη θέση, που απέμενε για τον τελικό.

Με έμπνευση, χαμόγελα και αισιοδοξία μπήκαν όλοι στον μαγειρικό στίβο. Για μια ακόμα φορά ήταν δύσκολη η θέση των Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη. Τα πιάτα, γεμάτα νοστιμιά μπροστά τους, έπρεπε να κριθούν στην λεπτομέρεια για να καταλήξουν στην τελική τριάδα ζευγαριών. Τελικά την τρίτη θέση του τελικού κέρδισαν οι Πάνος Τόγιας και Σάββας Ληχανίδης.

Και η ώρα του τελικού ξεκίνησε, με τον Μανώλη Σαρρή, τον Χρήστο Μπάρκα και τον Πάνο Τόγια να μπαίνουν στην κουζίνα χωρίς τους μέντορές τους. Ο ρόλος των παλιών ήταν να εμψυχώνουν, προκειμένου οι νέοι να βγάλουν ένα πιάτο τόσο πολυσύνθετο, όσο και οι τρεις κριτές του διαγωνισμού.

Στο τέλος, εκείνος που κατάφερε να αποδώσει πιστά το πιάτο των κριτών ήταν ο Μανώλης Σαρρής, που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Silver Award, κερδίζοντας παράλληλα και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Περισσότερα ΕΔΩ...