Breaking News

«Μου είχαν πει στο δρόμο: Aν είχα μια καραμπίνα θα σε είχα καθαρίσει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Ιανουάριο είχε απαντήσει με χιούμορ στο Happy Day σε όσους λένε ότι «έβγαλε ένα σκασμό λεφτά από την τηλεόραση»...

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η Λάμψη», η οποία προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 για 14 ολόκληρα χρόνια (16 Σεπτεμβρίου 1991 - 29 Ιουλίου 2005) και ήταν η μακροβιότερη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Λουκία Παπαδάκη αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την εποχή εκείνη, που υποδυόταν τη Σάντρα Δράκου:

«Μου είχαν πει στο δρόμο: "Αν είχα μια καραμπίνα θα σε είχα καθαρίσει!", αλλά και: "Εμείς σε αγαπάμε πολύ και τι γλυκιά που είσαι στην πραγματικότητα, ενώ στη σειρά είσαι ένα τέρας". Και λέω μάλλον κάνω καλά το ρόλο μου».

«Μεγάλωσα μόνη μου το γιο μου. Οι γονείς μου είχαν φύγει από τη ζωή και οι δύο. Με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε χωρίσει λίγο μετά, αφού γεννήθηκε το παιδί. Είναι αδιανόητα δύσκολο και αδιανόητη ευθύνη η διαπαιδαγώγηση, το σπίτι, η προσοχή, η φροντίδα, η μπουγάδα, το μαγείρεμα, τα πάντα...» είπε, μεταξύ άλλων, η Λουκία Παπαδάκη.

Δείτε το βίντεο.