Breaking News

Ο Γκουντάρας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Alpha (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γρηγόρης Γκουντάρας - που συμμετείχε στην εκπομπή «Τι λέει;», η οποία έριξε πρόωρα αυλαία τον Φεβρουάριο - ανακοίνωσε στο Instagram ότι αποχωρεί από τον Alpha. 

Στην ανάρτησή του ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στην επί χρόνια πρώην συνεργάτιδά του Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κάπως έτσι το 2005, πέρασα το κατώφλι του AlphaTV, μετά από 10 χρόνια στον Ant1...📺 Στο ταξίδι αυτό (που τώρα έφτασε στο τέλος του🔚), γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες💫✔️Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη, Παύλο, Γιώργο, Τάσο, Διονύση, Φίντο, Ασημί και δεκάδες άλλους❤️) και απογοητεύτηκα από πολλούς ❌ Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της... 

Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου 🔺 Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά, γιατί πέρα από άψογος εργοδότης, όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος, ένα πρόβλημα υγείας, μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε...🙏🏻). 

Επαγγελματικά ελεύθερος πια, μετά από πολλά χρόνια 💭, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️ Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα...❣️».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1...📺Στο ταξίδι αυτό(που τώρα έφτασε στο τέλος του🔚),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες💫✔️Δέθηκα με πολλούς(Γιάννη,Παύλο,Γιώργο,Τάσο,Διονύση,Φίντο,Ασημί και δεκάδες άλλους❤️)και απογοητεύτηκα από πολλούς❌ Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της...Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου🔺Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ.Κοντομηνά,γιατί πέρα από άψογος εργοδότης,όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος,ένα πρόβλημα υγείας,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά(δε θα το ξεχάσω πότε...🙏🏻)Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια💭, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα...❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) στις