Breaking News

«Ο κύριος Μπέζος τι έχει κάνει; Και τον τραγουδιστή έκανε και σε θέαμα πήγε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα καυστικά σχόλιά της στο Happy Day για εκπομπές και ριάλιτι της μικρής οθόνης, στη συνέχεια της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους Γιάννη Μπέζο, Μάρκο Σεφερλή και Λάκη Λαζόπουλο.

Ο Γιάννης Μπέζος είχε απαντήσει τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ρωτήθηκε αν θα του άρεσε ο Σεφερλής στο Παλλάς: «Το θέμα δεν είναι αν θα παίξει στο Παλλάς, αλλά να σ' αρέσει αυτό που κάνει. Ο Μάρκος ασχολείται με το θέαμα. Είναι κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά κατά την άποψη μου δεν εντάσσεται ακριβώς μέσα στη θεατρική δραστηριότητα, αλλά μέσα σε μία δραστηριότητα θεάματος. Εμένα ο Σεφερλής δεν με ενοχλεί, μου είναι πολύ συμπαθής. Αυτό που κάνει, το κάνει άριστα».

Σχολιάζοντας τι παραπάνω δηλώσεις, η Χρυσούλα Διαβάτη είπε στο Happy Day: «Ο κύριος Μπέζος τι έχει κάνει; Και τον τραγουδιστή έχει κάνει και σε θέαμα έχει πάει. Δεν έχουμε βγει όλοι στην επιθεώρηση και έχουμε κάνει τα τέρατα; Πολύ πιθανό να είναι για την Επίδαυρο ο Μάρκος Σεφερλής, γιατί να μην είναι; Τον δοκίμασαν τον άνθρωπο; Εγώ θα τον έβαζα να παίξει, θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο!».

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι διασκεδαστής, είναι αυτή η δουλειά του. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ηθοποιός ο Λαζόπουλος...» πρόσθεσε η η Χρυσούλα Διαβάτη.