Breaking News

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην «Αυτοψία» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ: Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 00:10 μετά τα μεσάνυχτα, στον Alpha...

Είδε ανθρώπους να ζουν υποσιτισμένοι και δίχως πόσιμο νερό, μπήκε σε σπίτια χωρίς στοιχειώδη υγιεινή, αντίκρισε παιδιά να διαμαρτύρονται διεκδικώντας την πρόσβασή τους στο σχολείο και την απαγόρευση των γάμων των ανηλίκων.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περιγράφει στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία» τις συγκλονιστικές εμπειρίες που βίωσε, καταγράφοντας τη δράση της ActionAid.

Το μοναδικό ταξίδι ξεκίνησε από την Γκάνα, συνεχίστηκε στο Νεπάλ και ολοκληρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου συνάντησε ανθρώπους χτυπημένους από την οικονομική κρίση, οι οποίοι κατάφεραν να σταθούν ξανά στα πόδια τους με τη βοήθεια της ActionAid. Το πρώτο ντοκιμαντέρ του δημοφιλούς ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει  τίτλο «Ένας κόσμος». Είναι μια ταινία χωρίς σενάριο, με αληθινούς πρωταγωνιστές ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για τη ζωή και τη δουλειά του που αυτήν την περίοδο  μοιράζεται ανάμεσα στην Αθήνα και το Λος Άντζελες. Θυμάται τα πρώτα του κάστινγκ και τους ρόλους που έπαιζε σε ηλικία μόλις 15 ετών και αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία που τον συνδέει με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για την επιθυμία του να γίνει πατέρας αλλά και για την ταινία που ετοιμάζει με πρωταγωνιστή ένα 6χρονο αγόρι.