Breaking News

Survivor - Άναυδες οι Τουρκάλες παίκτριες: «Η Δαλάκα είπε ότι αν κερδίσει αυτοκίνητο θα το δώσει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, μπροστά στην κάμερα, εκφράζοντας τη συμπάθειά της στον Τούρκο παίκτη Atakan:

«Είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί. Τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει πιο κοντά από την αντίπαλη ομάδα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες και θα ήθελα να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Από την αντίπαλη ομάδα είναι ο πιο όμορφος...»

Στην καλύβα της τουρκικής ομάδας η Melisa αποκάλυψε στις συμπαίκτριές της ότι η Δαλάκα, αν κερδίσει κάποιο από τα αυτοκίνητα που δίνονται αυτό τον καιρό ως έπαθλα,  θα το χαρίσει στον Atakan.

«Η Κατερίνα πέρυσι κέρδισε ένα αμάξι. Είπε ότι αν κερδίσει θα το δώσει στον Atakan. Μπορεί να το δώσει, είναι τέτοια κοπέλα. Είναι συνέχεια δίπλα δίπλα. Η Κατερίνα μου ζήτησε να τους μεταφράζω» είπε χαρακτηριστικά η Melisa με τις συμπαίκτριες της να ξαφνιάζονται και να αντιδρούν σαν να μην το πιστεύουν, τονίζοντας ότι ίσως η Κατερίνα έκανε πλάκα.

Στη συνέχεια ειπώθηκε ότι οι δυο τους μιλάνε συνέχεια και κάπου εκεί ακούστηκε η γεμάτη αιχμές ατάκα: «Να παντρευτούν τότε!».