Breaking News

Το ξέσπασμα του Κανάκη για τις «προληπτικές συλλήψεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε χθες το βράδυ ο Αντώνης Κανάκης, αναφερόμενος στις "προληπτικές συλλήψεις" πολιτών κατά την ομιλία του Φώτη Κουβέλη και της Θεοδώρας Τζάκρη στα Γιαννιτσά. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα".

«Έχουμε ζήσει παρακμές και παρακμές πολιτικές σε αυτή τη χώρα και ως πολίτες και ως άνθρωποι που κάνουμε μια σατιρική εκπομπή. Αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια δεν το θυμόμαστε. Δεν ξέρω αν ακούσατε για τις προληπτικές συλλήψεις που έχουν συμβεί… 

...Όλα αυτά έγιναν για να προστατεύουν τον Κουβέλη και την Τζάκρη. Η αριστερή κυβέρνηση, που θα περπατούσε ελεύθερη στους δρόμους χωρίς την προστασία της αστυνομίας, προχωράει σε προληπτικές συλλήψεις».

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκε βίντεο με τις δηλώσεις της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Οι άνθρωποι είναι για το ψυχιατρείο κανονικά. Δεν έχει ακουστεί πιο φασιστική κουβέντα από επίσημα κυβερνητικά χείλη. Απορώ πώς περνάμε κάτι τέτοια πράγματα στα ψιλά σε αυτή τη χώρα. Πιο φασιστική κουβέντα, από επίσημα κυβερνητικά χείλη, προσωπικά δεν έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Βγήκε η κυρία αυτή να υποστηρίξει ότι είναι λογικό να συλλαμβάνονται άνθρωποι προληπτικά, που δεν έχουν κάνει τίποτα για να προστατευτεί ο Κουβέλης και η Τζάκρη. Υπήρχε μια ταινία με τον Τομ Κρουζ, που έδειχνε ακριβώς το ίδιο πράγμα, η οποία ήταν επιστημονικής φαντασίας η ταινία, το Minority Report. Και μόνο μια ταινία επιστημονικής φαντασίας μπορεί να κάτσει δίπλα στα μυαλά αυτών των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι αυτοί μιλάνε για πρόληψη και εφαρμόζουν την πρόληψη στο να συλλαμβάνουν πολίτες, που δεν έχουν κάνει τίποτα προληπτικά, με την ιδέα ότι θα κάνουν κάτι. Μιλάνε για πρόληψη με αυτό το θράσος την ίδια χρονική στιγμή που έχει βγει αυτό το αδιανόητο πόρισμα για το Μάτι...».