Breaking News

VICE Specials: Ο έβδομος κύκλος έρχεται τον Απρίλιο στον ANT1

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο έβδομος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ «VICE Specials» έρχεται τον Απρίλιο στην τηλεόραση του ANT1 με δώδεκα νέα επεισόδια που αναδεικνύουν ιστορίες ανθρώπων και φαινόμενα της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτή τη σεζόν, η ομάδα του ελληνικού γραφείου του VICE συναντά μοναδικούς ανθρώπους,  διεισδύει σε τοπικές κοινότητες και ομάδες προβάλλοντας ενδιαφέροντα ζητήματα που αφενός εμπνέουν και αφετέρου ανοίγουν το διάλογο.

Στο πρώτο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου, το VICE Greece συναντά την stand-up κωμικό Κατερίνα Βρανά, η οποία ξεπέρασε τα όρια του εαυτού της, όταν έφτασε κοντά στο θάνατο στη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μαλαισία και πλέον ανεβάζει μια παράσταση με θέμα την περιπέτειά της.

Στα επόμενα επεισόδια, η δημοσιογραφική ομάδα του VICE γνωρίζει, μεταξύ άλλων, μια κοινότητα surf στην Κρήτη, που προσπαθεί να προστατεύσει τον τόπο της από την περιττή δημοσιότητα, ανθρώπους που χτίζουν το σώμα τους με έντονες προπονήσεις και συμπληρώματα και έναν έφηβο, που είναι εθισμένος στο Διαδίκτυο και τα video games.

Όπως πάντα, το VICE θα συνεχίσει να καταγράφει την πραγματικότητα όπως είναι.