Breaking News

A Dog's Journey - Ένας Αληθινός Φίλος, Πρεμιέρα: Σεπτέμβριος 2019 (trailer) - update

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια τρυφερή ιστορία ελπίδας, αγάπης και απεριόριστης αφοσίωσης, που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν εμείς φροντίζουμε πραγματικά τους τετράποδους φίλους μας ή εκείνοι εμάς. Αυτή είναι μια φιλία που ξεπερνάει μια ζωή και μια αγάπη που ξεπερνάει όλα τα εμπόδια...

Σε αυτή την υπέροχη οικογενειακή ταινία - που είναι το sequel του "A Dog’s Purpose" (2017) - θα δούμε τη συγκινητική ιστορία του αφοσιωμένου σκύλου Μπέιλι, ο οποίος βρίσκει το νόημα της δικής του ύπαρξης μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που κάνει να γελούν και να αγαπούν.

Ο Μπέιλι ζει σε μια υπέροχη φάρμα στο Μίσιγκαν μαζί με το αφεντικό του, Ίθαν, και τη γυναίκα του, Χάνα. Έχει μάλιστα αποκτήσει έναν απίθανο καινούριο φίλο: την εγγονή του Ίθαν και της Χάνα, Σίτζεϊ. Όταν η μητέρα της Σίτζεϊ αποφασίζει να πάρει τη μικρή μακριά, ο Μπέιλι, που της έχει υποσχεθεί πως θα την προστατεύει για πάντα, θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την υπόσχεσή του και να βρεθεί ξανά κοντά της...

Είδος: Δράμα, Κωμωδία, Οικογενειακή
Σενάριο: W. Bruce Cameron, Maya Forbes, Cathryn Michon, Wallace Wolodarsky
Σκηνοθεσία: Gail Mancuso
Πρωταγωνιστούν: Dennis Quaid, Kathryn Prescott, Marg Helgenberger, Betty Gilpin, Jake Manley, Daniela Barbosa, Henry Lau, Josh Gad (η φωνή του... Μπέιλι)
Πρεμιέρα (Ελλάδα): 12 Σεπτεμβρίου 2019 (Η πρεμιέρα στην Ελλάδα είχε προγραμματιστεί αρχικά στις 16 Μαΐου 2019, ωστόσο ματαιώθηκε και θα γίνει τελικά τον Σεπτέμβριο)
Έτος Κυκλοφορίας: 2019 (17 Μαΐου, ΗΠΑ)
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ, Ινδία, Κίνα
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 108 λεπτά
Καταλληλότητα: Κατάλληλη