Breaking News

Adele: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Simon Konecki (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Adele και ο σύζυγός της Simon Konecki χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου και περίπου οχτώ χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας, Benny Tarantini και Carl Fysh, δήλωσαν στο Associated Press: «Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν. Δεσμεύονται να μεγαλώσουν από κοινού το γιο τους, με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής». Επίσης, τόνισαν πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο για το χωρισμό του ζευγαριού.

Τρία χρόνια πριν τίποτα δεν έδειχνε ότι οι δυο τους θα τραβούσαν χωριστούς δρόμους. Το 2016 ο Konecki, με αφορμή την 5η επέτειό τους, της είχε κάνει μία ρομαντική έκπληξη στη συναυλία της, στο Nashville του Tennessee... Συγκεκριμένα είχε γράψει μηνύματα αγάπης σε χιλιάδες κομμάτια κομφετί, τα οποία έπεσαν από την οροφή στο τέλος του show της. Μερικά από τα κομφετί έγραφαν «Σ 'αγαπώ», «Είσαι ένας άγγελος» και «Καλή επέτειο».

Ο 30χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον 45χρονο συνιδρυτή της Life Water - μία φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία εμφιαλωμένου νερού στη Βρετανία - το 2011 και μετά από 5 χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν κρυφά το 2016. Νωρίτερα, το 2012, ήρθε στη ζωή ο γιος τους Angelo.