Breaking News

Αλλάζουν όλα στο Survivor: Μεικτές ομάδες με Έλληνες και Τούρκους - Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ελληνική ομάδα είχε χάσει στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο επεισόδιο του Σαββάτου. Την Κυριακή ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο έχασε στο τρίτο mini game που ακολούθησε.

Στο συμβούλιο οι Έλληνες παίκτες υπέδειξαν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Ο Τόνι Σταυράτης αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με 8 ψήφους.  Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η Κατερίνα Δαλάκα, που είχαν κερδίσει νωρίτερα τις ατομικές ασυλίες, υπέδειξαν αντίστοιχα τον Σπύρο Γουρδούπη και τον Βασίλη Βασιλικό.

«Οι απόκριες δεν τελείωσαν εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Οι μάσκες έπεσαν... Δεν παίζω με στρατηγική» είπε ο Τόνι, αναφερόμενος στον Κυριάκο, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και αντιπαράθεση με τον Σπύρο.

Στο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε και τη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι που αλλάζει τα δεδομένα, καθώς θα δημιουργηθούν δύο μεικτές ομάδες, με Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε:

«Από εδώ και πέρα το Survivor θα παίζεται με δύο καινούργιες μεικτές ομάδες. Το Survivor ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την τουρκική ομάδα έχει τελειώσει. Θα δημιουργηθούν από δω και πέρα δύο καινούργιες ομάδες από το μηδέν, όπου η κάθε μία θα έχει Έλληνες και Τούρκους, Τούρκους και Έλληνες. Οι δύο αυτές ομάδες θα είναι η άσπρη και η μαύρη.

Στο επόμενο συμβούλιο θα μάθουμε ποιος παίκτης από την ελληνική ομάδα θα αποχωρήσει. Στη συνέχεια θα έχουμε ακόμα δύο ψηφοφορίες, μία για την κάθε ομάδα. Η κάθε ομάδα θα ψηφίσει με μια ανοικτή ψηφοφορία έναν παίκτη ή μια παίκτρια ως αρχηγό για να κάνει την επιλογή και τη δημιουργία της κάθε ομάδας.

Μετά τη δημιουργία των δύο ομάδων, επειδή δημιουργείται ένα θέμα με τις ψηφοφορίες των τηλεθεατών ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους υποψήφιους, δεν θα χρειαστεί ποτέ να έρθουν αντιμέτωποι σε ψηφοφορία τηλεθεατών Έλληνες και Τούρκοι, διότι το σύστημα με το οποίο θα λειτουργήσουν οι ψηφοφορίες θα είναι ότι σε ένα συμβούλιο, μία εβδομάδα, θα μπορεί να βγαίνει μόνο Έλληνας υποψήφιος, οπότε θα έχουμε Έλληνες υποψηφίους και την επόμενη εβδομάδα μόνο από την Τουρκία».

Δείτε τα βίντεο.