Breaking News

Αποκαλύψεις «Μετά τα μεσάνυχτα» από τον Νίκο Ζιάγκο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ο Νίκος Ζιάγκος περιέγραψε την εποχή που όταν κυκλοφορούσε στον δρόμο οι γυναίκες τού έσκιζαν το πουκάμισο και παραδέχτηκε πως ήταν για χρόνια εθισμένος στο σeξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντομο γάμο του και παραδέχτηκε πως έγινε από ανάγκη και όχι από έpωτα καθώς η σύντροφός του έμεινε έγκυος. 

Επίσης, εξήγησε πώς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του μετά από οικονομική καταστροφή, η οποία τον υποχρέωσε να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Ακόμη, αποκάλυψε - για πρώτη φορά - τον λόγο που ένα ξημέρωμα η αστυνομία του χτύπησε την πόρτα, κατηγορώντας τον για ένοπλη ληστεία. Ο ηθοποιός είπε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Το '87, στο σπίτι μου στο βουνό - είχα νοικιάσει μια μονοκατοικία τότε - "έσκασε" ξαφνικά η ασφάλεια Αττικής στο σπίτι μου. Ήταν 7-8 το πρωί και ήμουν με μια κοπέλα στο κρεβάτι. Άνοιξα την πόρτα και μου είπαν: "Σας κατηγορεί μια κυρία για ένοπλη ληστεία. Δεν έχουμε ένταλμα, έχουμε έρθει ανεπίσημα. Πρέπει να έρθετε στο τμήμα του Κολωνακίου". Πήρα τον Αλέξη Κούγια τηλέφωνο και πήγαμε στο τμήμα όταν έληξε το αυτόφωρο. Μία μουρλή με κατηγόρησε ότι της έβαλα ένα μαχαίρι στο λαιμό και της πήρα 10.000, τη στιγμή που εγώ έβγαζα 10.000-20.000 την ημέρα. Κι "έσκασαν" όλες οι εφημερίδες: "Ο ηθοποιός ληστής". Έγινα πρωτοσέλιδο με φωτογραφία του Ρlayboy».

Δείτε τη συνέντευξη.