Breaking News

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είχα να δω τον πατέρα μου 10 χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάθισε στον καναπέ του dot. και μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια, ενώ εξήγησε γιατί έκανε πάνω από 10 χρόνια να συναντήσει τον πατέρα του.

Όταν συμμετείχε στο Nomads του ANT1 είχε δηλώσει για τον πατέρα του: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε κάποιες σχέσεις. Δεν είναι κάτι το οποίο έχω στο κεφάλι μου ή ένα φρένο ή ένα στοπ ή μία διέξοδο που έχω βάλει σ' αυτή την ιδιότητα και στον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή. Από κει και πέρα είναι κάτι που το συζητάω και δεν το συζητάω. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ή όχι... είναι κάτι που έχω αποδεχτεί».

Τελικά η συνάντηση με τον πατέρα του έγινε. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 5-6 χρονών. Είχα να δω τον πατέρα μου 10 χρόνια. Ή αφήνεσαι και παραδίνεσαι στη ζωή ή αναγκάζεσαι να την πάρεις πολύ νωρίς στα χέρια σου. Αυτό είναι καλό, αλλά και καλό. Χάνεις όλη την παιδική αθωότητα, το μεγάλωμα, την ξεγνοιασιά, το Γυμνάσιο - Λύκειο, την πενταήμερη... Είμαι πολύ περήφανος σαν άνθρωπος και μ' αρέσει να δουλεύω πάντα. Δουλεύω από 13 ετών με αποτέλεσμα να χάσω όλο το κομμάτι της παιδικής ηλικίας. Αυτό συνέβη και λόγω οικονομικών, αλλά και επειδή ήθελα να είμαι ανεξάρτητος. Η μητέρα μου προσπαθούσε να μεγαλώσει δύο παιδιά, δεν υπήρχε και δουλειά τότε. Σε μικρή ηλικία δεν ήταν εύκολο και για τη μητέρα μου να βρει επαγγελματικά το δρόμο της. Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια, αλλά πήρα πολύ αγάπη από την οικογένειά μου. 

Τελικά με τον πατέρα μου μιλήσαμε. Απλά ήθελε το χρόνο του για να συμβεί. Γνώριζα ότι μένει στο Παγκράτι. Είχα το προαίσθημα ότι κάποια στιγμή θα βρεθούμε. Πέρασε από το καφέ, που έχω στο Παγκράτι και μιλήσαμε. Αρχικά υπήρχε μια αμηχανία και από τους δύο. Δεν ήθελα να ακούσω δικαιολογίες και του είπα ότι προτιμώ να ξεκινήσουμε τη σχέση μας από την αρχή, χωρίς να αναφερθούμε στο παρελθόν. Ό,τι συνέβη... συνέβη».

Δείτε τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα από το 5ο λεπτό και μετά...