Breaking News

ELIF: Επεισόδια 315 - 316 - 317, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 15/4/19 - Επεισόδιο 315: Ο Σελίμ αποφυλακίζεται και επιστρέφει σπίτι. ΗΑλιγιέ και ο Κενάν είναι πολύ χαρούμενοι αλλά παράλληλα και λυπημένοι επειδή την επόμενη κιόλας μέρα είναι η δίκη για το διαζύγιο του Σελίμ και της Ζεϊνέπ. Η Τουγτσέ χαίρεται όταν βλέπει τον Σελίμ και του λέει πως της έλειψε πολύ όπως και η Ζεϊνέπ. Τον ρωτάει πότε θα επιστρέψει στο κτήμα η Ζεϊνέπ αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση από τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ στενοχωρημένη επειδή ξέρει πως την επόμενη μέρα θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον Σελίμ στο δικαστήριο. Η Τουλάι τη στηρίζει ψυχολογικά.

Ο δικηγόρος του Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του λέει πως με την αποφυλάκιση του Σελίμ η θέση του Νετζντέτ δυσχεραίνει και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο δάσος να πάρει την Αρζού και τη συνοδεύει στο σπίτι της. Όταν η Γκόντζα ρωτάει τι συνέβη εκείνη λέει πως χτύπησε τον αστράγαλο της ενώ έκανε μια βόλτα. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως θα σκοτώσει τον Σελίμ αν εκείνη αθετήσει την υπόσχεση, που του έδωσε. Η Τουλάι θέλει να συνοδέψει τη Ζεϊνέπ στο δικαστήριο αλλά εκείνη προτιμάει να είναι μόνη της. Όταν βγαίνει από το σπίτι βλέπει μπροστά της τον Ερκούτ και γίνεται έξαλλη. Του ζητάει να την αφήσει μόνη της. Η Τουλάι ανησυχεί επειδή ο Βεϊσέλ έχει εξαφανιστεί και δεν τον βρίσκει ούτε στο τηλέφωνο.

Όταν η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο δικαστήριο, ο Βεϊσελ επιστρέφει σπίτι και η Τουλάι του εξηγεί την κατάσταση ανάμεσα στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ λέει την Τουλάι πως εκείνος έβαλε τον Νετζντέτ στη φυλακή και τρέχουν στο δικαστήριο για να ενημερώσουν τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ συναντάει στο δικαστήριο τον Σελίμ και του λέει πως χαίρεται που είναι ελεύθερος αλλά ο Σελίμ δεν της ρίχνει ούτε μια ματιά και φεύγει. Η Σεχέρ και η Νουρτέν θεωρούν πως η Γκόντζα είναι η νέα πηγή εσόδων τους και είναι πολύ χαρούμενες αλλά η Νουρτέν δεν μπορεί να πάρει σπίτι της την Ελίφ επειδή ο Μουχσίν πιστεύει πως το κopιτσάκι είναι πια κοντά στη μητέρα του. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ στο δωμάτιο της. Η Ελίφ ξυπνάει και φοβάται πως θα τη βρει η Αρζού...


Τρίτη 16/4/19 - Επεισόδιο 316: Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι φτάνουν στο δικαστήριο την ώρα που ο δικαστής πρόκειται να ανακοινώσει την ακύρωση του γάμου της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. Ζητούν άδεια από τον δικαστή και λένε τα πάντα. Όταν ο Σελίμ μαθαίνει τη συμφωνία, που έκανε η Ζεϊνέπ για να τον χωρίσει, ξαφνιάζεται και μετανιώνει επειδή της συμπεριφέρθηκε άδικα. Πιστεύει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ. Ο δικαστής αναβάλει την απόφασή του και ζητάει από το ζευγάρι να ξανασκεφτούν την απόφασή τους. Η Ζεϊνέπ δεν νιώθει καλά με αυτή την αναβολή. Δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Σελίμ επειδή δεν την εμπιστεύθηκε. Ο Σελίμ θέλει να της μιλήσει αλλά η Ζεϊνέπ φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συμβουλεύουν τον Σελίμ να δώσει λίγο χρόνο στη Ζεϊνέπ.

Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το δικαστήριο και όταν τον βλέπει η Ζεϊνέπ χάνει την ψυχραιμία της. Του ζητάει να μείνει μακριά της και του λέει πως δεν θα χωρίσει ποτέ από τον Σελίμ. Η κοπέλα πηγαίνει στο εστιατόριο και μιλάει με τον Μουράτ και τη Φεριντέ. Η Φεριντέ και ο Μουράτ προσπαθούν να την ηρεμήσουν αλλά η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη. Η Αλιγιέ και ο Κενάν περιμένουν στο σπίτι με αγωνία να μάθουν το αποτέλεσμα της ακροαματικής διαδικασίας του διαζυγίου του Σελίμ και της Ζεϊνέπ. Και οι δύο πιστεύουν πως η Ζεϊνέπ είναι ένοχη. Όταν ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι τους λέει τι συνέβη και μητέρα και γιος εκπλήσσονται από τα νέα δεδομένα. Ακόμα δεν πιστεύουν στην αθωότητα της Ζεϊνέπ αλλά ο Σελίμ την υπερασπίζεται.

Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ αλλά δεν τη βρίσκει και αποφασίζει να τη δει από κοντά για να μιλήσουν. Η Νουρτέν περιμένει στο δωμάτιο της Σεχέρ ενώ προσέχει την Ελίφ. Η Ελίφ ακόμα φοβάται πως θα έρθει η Αρζού να την πάρει. Όταν επιστρέφει η Σεχέρ, η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι της. Ο Μουράτ ενημερώνει τον Βεϊσελ πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι παίρνουν μαζί τους τη Μελέκ και πηγαίνουν εκεί. Προσπαθούν να ηρεμήσουν τη Ζεϊνέπ και να την πείσουν να συγχωρήσει τον Σελίμ. Εκείνη τη στιγμή ο Σελίμ καλεί τον Βεϊσελ και μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο...

Τετάρτη 17/4/19 - Επεισόδιο 317: Ο Βεϊσέλ βρίσκει μια δικαιολογία για να τους απομακρύνει όλους, εκτός από τη Φεριντέ και τη Ζεϊνέπ, από το εστιατόριο για να μιλήσει η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ. Όταν φτάνει ο Σελίμ, η Φεριντέ αφήνει μόνο το ζευγάρι. Ο Σελίμ απολογείται για όλα και είναι μετανιωμένος αλλά η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη. Του λέει πως ποτέ δεν θα τον συγχωρέσει και φεύγει από το εστιατόριο. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να λογαριαστεί με τον Ερκούτ και συναντάει την Αρζού αλλά δεν βρίσκει τον Ερκούτ. Της λέει πως θα πληρώσουν όλοι αν η Ζεϊνέπ δεν τον συγχωρήσει και φεύγει. Ο Σελίμ στο δρόμο συναντάει τον Ερκούτ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες του και ισχυρίζεται πως η Ζεϊνέπ ήρθε κοντά του γιατί το ήθελε. Ο Σελίμ χάνει την ψυχραιμία του και αρπάζει τον Ερκούτ από το λαιμό.

Ο Ερκούτ κινδυνεύει να πεθάνει από ασφυξία όταν εμφανίζεται η Αρζού και απειλεί τον Σελίμ με όπλο. Ο Σελίμ αφήνει ελεύθερο τον Ερκούτ και φεύγοντας τους λέει πως θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει. Η Ζεϊνέπ δεν θέλει να πάει σπίτι ή στο εστιατόριο. Θέλει να πάει κάπου, που δεν θα τη βρει ο Σελίμ αλλά δεν μπορεί να σκεφθεί ένα μέρος. Καθώς κάθεται στο πάρκο, την καλεί η Φεριντέ και η Ζεϊνέπ της εξηγεί τι θέλει. Η Φεριντέ της λέει πως ξέρει ένα τέτοιο μέρος και πηγαίνει να τη βρει στο πάρκο. Λίγο πριν φύγει αναφέρει στον Μουράτ τη συζήτηση της με τη Ζεϊνέπ. Η Σεχέρ κλειδώνει την Ελίφ στο δωμάτιο της και πηγαίνει στην έπαυλη για να κάνει τις δουλειές. Η Τουγτσέ παραπονιέται πως βαριέται να είναι συνέχεια στο κρεβάτι και ο Κενάν της λέει πως μπορεί να κάνει ποδήλατο στον κήπο.

Η Τουγτσέ χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Όταν βλέπει την κουρτίνα στο δωμάτιο της Σεχέρ να κουνιέται, πηγαίνει εκεί και όταν βλέπει την Ελίφ μπροστά της, λιποθυμάει. Η Ελίφ ανησυχεί πολύ για την Τουγτσέ και όταν δεν μπορεί να την ξυπνήσει βγαίνει από το δωμάτιο για να ζητήσει βοήθεια αλλά τη βλέπει η Σεχέρ. Η Ελίφ της λέει για την Τουγτσέ και πηγαίνουν μαζί στο δωμάτιό της. Η Σεχέρ κρύβει την Ελίφ αλλά όταν συνέρχεται η Τουγτσέ της λέει πως είδε την Ελίφ. Η Σεχέρ της λέει πως δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο και πηγαίνει την Τουγτσέ στο κυρίως σπίτι. Όταν η Τουγτσέ λέει στον Κενάν και την Αλιγιέ πως είδε την Ελίφ, πιστεύουν πως πρόκειται για κάποια παρενέργεια από τα φάρμακα, που παίρνει.

Εξαιτίας της επιμονής της Τουγτσέ, ο Κενάν και η Αλιγιέ ψάχνουν για την Ελίφ, αλλά εκείνη κρύβεται επειδή φοβάται πως θα έρθει να τη βρει η Αρζού. Ο Κενάν λέει στην Τουγτσέ πως την Ελίφ την είδε σε όνειρο και τη συνοδεύει στο δωμάτιο της για να ξεκουραστεί. Ο Μουχσίν φεύγει από την πόλη για να πάει να δουλέψει σε μια μεγάλη κατασκευή. Ο Σερντάρ είναι στο νοσοκομείο. Η Αρζού του τηλεφωνεί και εκείνος της ζητάει να τον αφήσει ήσυχο. Η Γκόντζα τον επισκέπτεται και του λέει πως πρέπει να γίνει γρήγορα καλά γιατί πρέπει να πάρουν εκδίκηση από την Αρζού...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ