Breaking News

ELIF: Επεισόδια 323 - 324 - 325, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 29/4/19 - Επεισόδιο 323: Καθώς ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει για δουλειά η Ελίφ επιμένει να πάει μαζί του και ο Μουχσίν αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Όμως βιάζεται να πάει στη δουλειά και δεν έχει χρόνο να το ερευνήσει περισσότερο. Όταν φεύγει ο Μουχσίν, η Νουρτέν κλειδώνει σε ένα παγωμένο δωμάτιο την Ελίφ. Η Νουρτέν δέχεται επίσκεψη από τις γειτόνισσές της Μπεχιγέ και Νιμέτ. Όταν ακούγεται η φωνή της Ελίφ, η Νουρτέν δικαιολογείται λέγοντας πως είναι από κάποιο παιδί της γειτονιάς. Όταν οι γυναίκες φεύγουν, η Νουρτέν πηγαίνει στο δωμάτιο που έχει κλειδώσει την Ελίφ και γίνεται έξαλλη μαζί της.

Η Ζεϊνέπ και το μωρό της είναι καλά και ο Σελίμ ανακουφίζεται. Η Ζεϊνέπ ανακτά τις αισθήσεις της αλλά δεν θέλει κοντά της τον Σελίμ αλλά το κλίμα αλλάζει κάπως όταν ακούν την καρδιά του μωρού τους. Ο Σελίμ επηρεάζεται πολύ και όταν παίρνουν εξιτήριο, πείθει τη Ζεϊνέπ να μιλήσουν. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να ξεχάσει τις κατηγορίες του Σελίμ. Η Αρζού επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως δεν έχει ιδέα για το περιστατικό, που περιγράφει η Γκόντζα αλλά ξέρει ότι θύμωσε όταν ο Ερκούτ δεν της άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και πως έχει γίνει πολύ άπληστη σε σχέση με τα χρήματα. Επίσης συμπληρώνει πως όταν ήταν υπηρέτρια στο κτήμα των Εμίρογλου κυνηγούσε τον Σελίμ για τα χρήματα.

Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος επειδή η Αρζού μιλάει άσχημα για την Γκόντζα και τη διώχνει αλλά έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη στη γυναίκα του. Η Γκόντζα είναι πολύ νευρική μετά την επίθεση, που δέχτηκε και ο Σερντάρ βρίσκει ευκαιρία για να είναι συνέχεια στο πλευρό της. Η Αλιγιέ κλαίει κοιτάζοντας τη φωτογραφία της Ελίφ και η Τουγτσέ όταν τη βλέπει της λέει πως εκείνη είναι η μοναδική της εγγονή. Ο Βεϊσέλ χρειάζεται χρήματα για να ξεφορτωθεί τον Νετζντέτ. Η Τουλάι και η Μελέκ εύχονται η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ να τα ξαναβρούν...


Τρίτη 30/4/19 - Επεισόδιο 324: Ο Ερκούτ τριγυρνάει έξω από το σπίτι της Ζεϊνέπ ελπίζοντας να τη δει έστω και από μακριά. Όταν τη βλέπει να επιστρέφει με τον Σελίμ, θυμώνει. Πηγαίνει να μιλήσει με την Αρζού. Εκείνη του λέει πως πρέπει να ξεφορτωθούν το μωρό διαφορετικά το ζευγάρι θα συμφιλιωθεί. Αποφασίζει να αναλάβει εκείνη αυτή τη δουλειά. Η Ελίφ έχει μια ανάμνηση αλλά είναι ακόμα πολύ μπερδεμένη. Μετά την παραίτηση της Νουρτέν η Μελαχάτ δυσκολεύεται με τις καθημερινές δουλειές. Η Φεριντέ ζητάει από την Τουλάι να φροντίζει τη Μελαχάτ αλλά εκείνη δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ προσφέρεται να βοηθήσει και πηγαίνει στο σπίτι της Μελαχάτ.

Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως έδιωξε την Ελίφ και εκείνη της λέει πως έκανε λάθος και πρέπει να την φέρει πάλι σπίτι. Ο Σελίμ ενθουσιασμένος λέει στον Κενάν πως άκουσε την καρδιά του μωρού του για πρώτη φορά. Ακούγοντας τη συζήτησή τους, η Αλιγιέ αποφασίζει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ. Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως αγνοεί τι πέρασε ο Σελίμ μέσα στη φυλακή και πως θα έπρεπε να δείξει λίγη κατανόηση. Τα λόγια της Τουλάι φαίνεται να επηρεάζουν τη Ζεϊνέπ όταν έρχεται η Αλιγιέ και της λέει πως δεν θα επιτρέψει ο γιος της να γίνει πατέρας στο παιδί ενός άλλου και φεύγει. Η Ζεϊνέπ ξεσπάει ξανά σε κλάματα. Η Σεχέρ λερώνει το φόρεμα της ενώ μαγειρεύει και η Αλιγιέ της προτείνει να πάρει κάτι από την ντουλάπα της Γκόντζα, όταν μαθαίνει πως δεν έχει άλλα ρούχα να αλλάξει.

Η Σεχέρ μαθαίνει έτσι πως η Γκόντζα ήταν παλιά υπηρέτρια στο κτήμα και ενημερώνει τη Νουρτέν. Ο Μουχσίν επιστρέφει σπίτι και ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Νουρτέν του λέει πως την έστειλε μέχρι τον μπακάλη και βγαίνει έξω για να τη βρει. Ενώ ο Μουράτ και η Φεριντέ δουλεύουν στο εστιατόριο εμφανίζονται δύο από τους άντρες του Νετζντέτ, που αναζητούν τον Βεϊσέλ. Όταν ο Μουράτ και η Φεριντέ τους λένε πως δεν ξέρουν, που είναι, οι άντρες καταστρέφουν το μαγαζί και χτυπάνε άσχημα τον Μουράτ...

Τετάρτη 1/5/19 - Επεισόδιο 325: Η Νουρτέν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και γίνεται έξαλλη. Όταν κουράζεται και επιστρέφει σπίτι, διαπιστώνει πως η Ελίφ είναι εκεί. Η μικρή δεν κατάφερε να βρει το σπίτι της Μελαχάτ και γύρισε. Η Νουρτέν κρυφακούει τη συζήτησή της με τον Μουχσίν. Η Ελίφ του λέει πως στο δρόμο συνάντησε ένα κopιτσάκι που την φώναξε «Ελίφ». Ο Μουχσίν της λέει πως πράγματι το όνομα της είναι Ελίφ γιατί το έμαθε από την Αρζού, όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ο Μουχσίν της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τους αληθινούς γονείς της και η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν το ακούσει. Όμως ο Μουχσίν δέχεται μια επαγγελματική πρόταση, που θα τον κρατήσει για πολύ καιρό μακριά από την πόλη και η Ελίφ στενοχωριέται. Ο Μουχσίν δεν μπορεί να αρνηθεί τη δουλειά και παρηγορεί την Ελίφ.

Η Νουρτέν τηλεφωνεί στην Γκόντζα και της τριπλασιάζει το ποσό, που είχε αρχικά ζητήσει, απειλώντας την να μιλήσει στον Νετζντέτ. Η Γκόντζα είναι σε δύσκολη θέση. Επικοινωνεί με έναν από τους συνεργάτες του Νετζντέτ, τον Χουλκί και ζητάει να της δανείσει χρήματα αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρζού καταλαβαίνει πως βρίσκεται σε μεγάλη ένταση και της λέει πως θα ανακαλύψει τον λόγο. Η Γκόντζα αποφασίζει να επισκεφθεί τον Νετζντέτ. Μετά την επίσκεψη της Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ στέλνει μήνυμα στον Σελίμ και του λέει πως δεν θέλει να της τηλεφωνήσει ποτέ ξανά. Η Τουλάι τη συμβουλεύει να μιλήσει στον Σελίμ για την επίσκεψη της Αλιγιέ αλλά εκείνη διαφωνεί. Είναι πολύ στενοχωρημένη με τα λόγια της Αλιγιέ.

Η Αλιγιέ πηγαίνει στο δωμάτιο του Σελίμ να τον ενημερώσει πως το δείπνο είναι έτοιμο και τον βλέπει λυπημένο. Πιστεύει πως η επίσκεψη της στη Ζεϊνέπ είχε άμεσο αποτέλεσμα. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ για να τη δει αλλά η Ζεϊνέπ δεν είναι εκεί, έχει πάει στο εστιατόριο. Η Τουλάι βρίσκει την ευκαιρία να του μιλήσει για την επίσκεψη της Αλιγιέ και ο Σελίμ πηγαίνει αμέσως στο εστιατόριο για να βρει τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ κοιτάζει συνέχεια τη φωτογραφία της Ελίφ και ονειρεύεται τη μέρα, που η κόρη της θα γυρίσει κοντά της.

Καθώς ο Μουράτ και η Φεριντέ τακτοποιούν, μιλάνε για τον Βεϊσέλ, που είναι εξαφανισμένος. Όταν φτάνουν στο εστιατόριο η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ, ο Μουράτ και η Φεριντέ τους αφήνουν μόνους να μιλήσουν. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως όλα θα πάνε καλά και πως θα ζητήσει εξηγήσεις από τη μητέρα του για τις πράξεις της. Οι δύο ντετέκτιβ, που έχει προσλάβει ο Κενάν για να βρουν την Ελίφ, του λένε πως δεν μπορούν να τη βρουν και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος και τους λέει πως δεν θα σταματήσει να προσπαθεί μέχρι να βρει την Ελίφ…

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ