Breaking News

Fazilet: Επεισόδια 105 - 106

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 105: H Ετζέ επιστρέφει στην έπαυλη γεμάτη αγωνία για το μωρό της, την ίδια ώρα που η αστυνομία συλλαμβάνει την Σελίν για απαγωγή. Ο Χαζίμ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του μπορεί να έφθασε μέχρι εκεί, όμως η Ετζέ είναι σίγουρη. Η Σελίν πιέζει την Νιλ να τη βοηθήσει δίνοντάς της άλλοθι.

Ο Γιασίν, που δεν ξέρει αν θα πρέπει να πιστέψει την Ετζέ ή τη Σελίν, εισβάλλει έξαλλος στην έπαυλη των Εγκεμέν και αποκαλύπτει σε όλους ότι εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της Ετζέ. Την πρώτη έκπληξη που νιώθει η οικογένεια διαδέχεται μία δεύτερη από τα λόγια του Χαζίμ που λέει ότι, όχι μόνο γνώριζε τα πάντα από την αρχή, αλλά ακόμα και τώρα θέλει να γίνει αυτός ο πατέρας του μωρού.

Ο Γιαγίζ συνειδητοποιεί ότι η Χαζάν γνώριζε την αλήθεια και δεν του είχε πει τίποτα. Τα ψέματα γίνονται τοίχος ανάμεσα στους δύο εpωτευμένους, αλλά η Χαζάν δε βρίσκει το θάρρος να τον γκρεμίσει. Το ζευγάρι στο οποίο έδωσε η Σελίν το μωρό τη βλέπει στην τηλεόραση και από το φόβο τους μη μπλέξουν, πηγαίνουν και το αφήνουν έξω από την έπαυλη. Ο Γιασίν είναι αυτός που βρίσκει το γιο του!

Ο Σινάν ετοιμάζει και την τελευταία λεπτομέρεια στο σχέδιο του για να πάρει την εκδίκησή του από τον Γιαγίζ. Έτσι, υπόσχεται στον πατέρα του ότι έχει αφήσει τα πάντα στο παρελθόν και ότι δεν πρέπει να φοβάται, ενώ επισκέπτεται τον Γιαγίζ και του λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα προχωρήσει με την Χαζάν και ότι το μόνο που θέλει είναι να ξαναγίνουν δύο αγαπημένα αδέρφια. Η βραδιά της γιορτής που έχει ετοιμάσει ο Σινάν για την εταιρεία φθάνει και είναι όλοι παρόντες. Ο Σινάν κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη!

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 106: Ο Γιαγίζ φεύγει από το χώρο της εκδήλωσης καταρρακωμένος και μόνος, ενώ δεν επιτρέπει ούτε στη Χαζάν να πάει μαζί του. Ενώ ο Γιαγίζ φεύγει η αστυνομία φθάνει αναζητώντας τη Σελίν για να τη συλλάβει. Μαζί και η Ετζέ με τη Φαζιλέτ. Η Σελίν κατορθώνει να το σκάσει και ο Χαζίμ δέχεται ακόμα μια επίθεση της Ετζέ. Τι δική του επίθεση θα δεχτεί λίγο αργότερα ο Σινάν, όταν του ξεκαθαρίσει ότι μετά από όσα έκανε στον Γιαγίζ και την οικογένεια, εκείνος παύει να τον θεωρεί γιο του.

Η Κεριμέ δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που προσπάθησε να σκοτώσει πριν λίγο καιρό ήταν ο γιος της. Ο Γιαγίζ μετά το αρχικό σοκ αποφασίζει να μην αντιδράσει όπως θα ήθελε ο Σινάν. Έτσι, πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Χαζίμ για το πως τον αγόρασε. Βρίσκει εκεί και την Κεριμέ, η οποία δεν αντικρούει τίποτα από την ιστορία που αφηγείται ο Χαζίμ. Ποια θα είναι η αντίδραση του Γιαγίζ μετά το τέλος της ιστορίας της ζωής του;

Η Σελίν προσπαθεί να βρει καταφύγιο στον Γιασίν, ελπίζοντας ότι θα τον πείσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Λεπτά αργότερα το σκάει από το παράθυρο, αφού πρώτα τον τραυματίζει. Η επόμενη που θα αναζητήσει βοήθεια είναι η Νιλ. Θα προσφέρει εκείνη καταφύγιο στην κολλητή της; Η Φαζιλέτ αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει με τον Κουντρέτ, γι’ αυτό και τον παρασύρει στην παλιά τους γειτονιά. Τι κρύβεται στο κοινό τους παρελθόν;

Ο Γιαγίζ και ο Σινάν συναντιούνται τυχαία στον τάφο της Σεβίντς. Εκεί, όσο κι αν ο Σινάν προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις ακόμα και στον εαυτό του, συνειδητοποιεί ένα πράγμα: ενώ όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη, ο Γιαγίζ επιμένει να του λέει ότι θα τον θεωρεί πάντα αδερφό του. Ο Γιασίν βρίσκεται έξω από την έπαυλη προσπαθώντας να βρει μια ευκαιρία να μιλήσει στην Ετζέ. Θα καταφέρει να πείσει την κοπέλα ότι αξίζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στην αγάπη τους;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Fazilet" πατήστε ΕΔΩ