Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 53 (3-4-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τον Τάσο, την Εύα, τον Ντέιβιντ, τον Θάνο και τον Χαράλαμπο ξανά μέσα στον διαγωνισμό, στο επεισόδιο της Τετάρτης οι 14 του MasterChef σάλπαραν για μια νέα ομαδική δοκιμασία.

Μαγειρική εν πλω και πιάτα υψηλής γαστρονομίας ήταν το ζητούμενο αυτής της εξωτερικής δοκιμασίας. Το κρουαζιερόπλοιο Cosmos επισκέφθηκε την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα, ενώ συγχρόνως οι δύο ομάδες, που επιλέχθηκαν τυχαία με κλήρο, έπρεπε να ετοιμάσουν 7 πιάτα που να μυρίζουν τι άλλο; Θάλασσα!

Κόκκινη Ομάδα: Πάνος, Ιωάννα, Θάνος, Σπυριδούλα, Χαράλαμπος, Μανώλης, Ζαχίρ.
Μπλε Ομάδα: Τάσος, Σταμάτης, Εύα, Ασημίνα, Χρήστος, Παντελής, Ντέιβιντ.

Οι «Μπλε» επέλεξαν για αρχηγό τον Σταμάτη και υπαρχηγό τον Παντελή, ενώ στους «Κόκκινους» την αρχηγία πήρε ο Χαράλαμπος, με υπαρχηγό τη Σπυριδούλα.

Με καλεσμένους τους Δημήτρη Σταμούδη, chef του εστιατορίου «Nolita» και Γιώργο Οικονομίδη, ιδιοκτήτη και chef του εστιατορίου «Blue Fish», οι 3 κριτές αξιολόγησαν τα μενού των δύο ομάδων.

Ο καλός ο καπετάνιος αλλά και... ο μάγειρας στη φουρτούνα φαίνεται! Βοήθησε άραγε η τυχαία επιλογή των ομάδων με κλήρο τα πράγματα ή πρόσθεσε ακόμα ένα βαθμό δυσκολίας στις ομάδες; Ποια θα έχει επιστροφή με μπουνάτσα και ποια με φουρτούνα; Οι κριτές θα ανακοινώσουν τη βαθμολογία και την ομάδα που νίκησε στο επόμενο επεισόδιο...