Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 57 (8-4-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους 13 του διαγωνισμού. Στο επεισόδιο της Δευτέρας διεξήχθη ένα ακόμα Mystery Box, που τους έβγαλε από  τη ζώνη ασφαλείας τους.

Η επιλογή ήταν δική τους αν θα ακολουθήσουν τον εύκολο ή τον δύσκολο δρόμο. Όσοι είχαν την ψευδαίσθηση και πήγαν εκ του ασφαλούς, έπεσαν σε μεγάλη παγίδα. Εκείνος ή εκείνη, που κατάλαβε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτό τον διαγωνισμό, κέρδισε ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το Τεστ Δημιουργικότητας.

Ο λόγος για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία νίκησε και πήρε την ασυλία, ενώ είχε την επιλογή να αποφασίσει για τα υλικά που θα χρησιμοποιούσαν οι συμπαίκτες της στη δεύτερη δοκιμασία, που ήταν το Τεστ δημιουργικότητας.

Το Τεστ Δημιουργικότητας έβαλε τους επίδοξους μάγειρες να σκεφτούν, όχι μόνο δημιουργικά, αλλά και με έξτρα φαντασία, μιας και είχαν αρκετούς περιορισμούς με το βασικό υλικό, που χρειάστηκε να μαγειρέψουν.

Νικητής ήταν ο Μανώλης Σαρρής, που θα είναι ο ένας αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Τα 3 χειρότερα πιάτα έφεραν μπροστά τους υποψήφιους προς αποχώρηση, που είναι ο Ντέιβιντ Τζίμερσον, ο Ζαχίρ Γιαβαρί και ο Θάνος Σπανός. Περισσότερα ΕΔΩ...