Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 64 (16-4-2019) - Δοκιμασία αποχώρησης - Η ανακοίνωση-έκπληξη και το πρόβλημα του Ζαχίρ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση (Χαράλαμπος Κοτσώνης, Εύα Αμπάν και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη) διαγωνίστηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης για την παραμονή τους στο MasterChef.

Οι τρεις υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα υψηλού επιπέδου πιάτο. Ήταν μία δοκιμασία για γερά νεύρα και μεγάλη υπομονή, αφού η παραμικρή απόκλιση, από το αρχικό πιάτο, θα κόστιζε την παραμονή κάποιου στο παιχνίδι και δεν θα κατάφερνε να βρεθεί, μετά από όλη αυτή την προσπάθεια, στην τελική δεκάδα.

Τελικά αποχώρησε οριστικά ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο οποίος είχε επιστρέψει πριν λίγες ημέρες, μέσα από τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας. Περισσότερα ΕΔΩ...

Στη συνέχεια έγινε η ανακοίνωση της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό. 

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη πρόβλημα με τα έγγραφα του Ζαχίρ, ο οποίος - ίσως - δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τους υπόλοιπους παίκτες.

Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε περίπτωση που ο Ζαχίρ δεν ταξιδέψει στο εξωτερικό πρέπει να επιλέξει έναν παίκτη, από αυτούς που αποχώρησαν, ώστε να τον εκπροσωπήσει στη συγκεκριμένη δοκιμασία. Αν ο παίκτης που επιλέξει δεν τα πάει καλά, τις συνέπειες θα τις υποστεί ο Ζαχίρ. Από την άλλη ο Ζαχίρ θα απολαύσει το έπαθλο, αν κερδίσει η ομάδα, στην οποία θα συμμετέχει ο παίκτης που θα επιλέξει...