Breaking News

MasterChef 3 - Σταμάτης Κωβαίος: «Μπήκαν κάποια άτομα στο σπίτι που προσπαθούσαν να κρυφτούν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σταμάτης Κωβαίος αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, καθώς παρέδωσε επίτηδες στους κριτές το χειρότερο πιάτο.

Πριν φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής είπε, μεταξύ άλλων, στους κριτές: «Συγγνώμη, πρώτα απ' όλα... Αυτό που έγινε σήμερα το επέλεξα εγώ να γίνει. Με έχει κουράσει πάρα πολύ το ό,τι κρύβονται κάποια άτομα, πίσω από κάποια άλλα άτομα. Και σήμερα έκανα αυτό για να ξυπνήσουν και τα παιδιά, να ξυπνήσω γενικά και κάποια άτομα... Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό. Εγώ πιστεύω είναι σωστό... Το να κρύβεσαι πίσω από κάποιον είναι λάθος... Δεν ήθελα σεφ να φύγω, αλλά έπρεπε να γίνει κάτι».

«Η εξωτερική μου εμφάνιση δίνει λανθασμένη εικόνα για μένα» τόνισε σήμερα στη "Φωλιά των Κου Κου", όπου ήταν καλεσμένος και πρόσθεσε: «Δεν ανέφερα τον Μάνο στο γράμμα κατά λάθος, πάνω στην συναισθηματική μου φόρτιση, δεν έγινε εσκεμμένα. Με κανένα παιδί δεν είχα ποτέ τίποτα, δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για κανέναν. Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι με 21 άτομα, με άλλους έρχεσαι κοντά και με άλλους όχι. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Όσο περνούσε ο καιρός και με τον Παντελή και με τα άλλα παιδιά είπαμε κάποια πράγματα στο σπίτι, είδαν τι άνθρωπος είμαι και αυτό φάνηκε στην πορεία του παιχνιδιού. Γενικά ήμουν πολύ ειλικρινής, δεν κρύφτηκα πίσω από τις κάμερες, ότι έλεγα το έλεγα μπροστά στην κάμερα».

Πώς ένιωσε όταν έμαθε τι εικόνα είχε ο κόσμος έξω για εκείνον; «Με έριξε πολύ ψυχολογικά, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγιναν όλα. Ο λόγος ήταν ότι μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο σπίτι, τα οποία προσπαθούσαν να κρυφτούν σε ομαδικές δοκιμασίες και στα τεστ δημιουργικότητας. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα. Ήταν πολλά άτομα. Εγώ μπήκα μέσα για να μαγειρέψω. Ούτε για να με λυπηθεί κανένας γι' αυτό και δεν είπα από την αρχή για το πρόβλημα υγείας που είχα... Το παιχνίδι ανέβαινε επίπεδο και υπήρχαν άνθρωποι που έμεναν στάσιμοι. Παρέμεναν μέσα στο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει λόγος να μείνουν».

Στη συνέχεια ξέσπασε κατά αυτών που έβαλαν το όνομά του στην κλίκα: «Έχω ακούσει και λέγεται για μία κλίκα που υπήρχε στο σπίτι. Θα μιλήσω για μένα προσωπικά. Εγώ σε δέκα ομαδικές ήμουν 8 φορές υπαρχηγός και 2 φορές αρχηγός. Αν υφίσταται αυτή η κλίκα, πώς τα παιδιά διάλεγαν τον Σταμάτη σε κάθε ομαδική για υπαρχηγό; Σε ό,τι αποχώρηση υπήρχε ήμουν πάνω στον εξώστη, σε ένα παιδί από πάνω και το βοηθούσα. Τρεις μήνες στο σπίτι τους μαγείρευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, τους μάζευα στο τραπέζι όλους μαζί για να φάμε και να έχουμε ένα "δέσιμο" και τους έφτιαχνα το πρωινό. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έβαλαν το όνομά μου σ' αυτή την κλίκα. Προκαλώ όποιον έχει βγει και όποιον θα βγει από το MasterChef να έρθει δίπλα μου, να κάτσουμε μαζί - εδώ σε εσάς ή όπου θέλει - και να μιλήσουμε γι' αυτή την κλίκα και για μένα. Να είμαι κι εγώ μπροστά όμως».