Breaking News

MasterChef 3 - Εύα για Σπυριδούλα: «Τώρα που τα είδα έπαθα σοκ...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Εύα Αμπάν, που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» και - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Σπυριδούλα, η οποία τη σήκωσε από τη θέση της για να καθίσει... 

Μάλιστα, έδειξε να ξαφνιάζεται όταν άκουσε τις δηλώσεις της συμπαίκτριάς της. «Στο σπίτι μιλούσαμε και δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μια στιγμή. Δεν ήμασταν κολλητές φίλες, αλλά... τώρα που τα είδα έπαθα σοκ... Όταν προσπαθείς να ρίξεις τον άλλον είναι άσχημο. Εγώ δεν γύρισα ποτέ να τη ρίξω ούτε μαγειρικά ούτε προσωπικά, σε κανένα επίπεδο...» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα αποκάλυψε: «Ήταν πίσω μου, οπότε την άκουγα που έλεγε "H μέση μου, η μέση μου..." και κάποια στιγμή τη ρώτησα "Θες να να καθίσεις;" και μου απάντησε "Όχι". Μετά μάλλον το ξανασκέφτηκε, άκουσαν οι κριτές τη συζήτηση και ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι. Τότε γύρισε η Σπυριδούλα και είπε "Να σηκωθεί η Εύα να κάτσω εγώ". Εγώ δεν έπαθα τίποτα γιατί είμαι άνθρωπος που δεν δίνω βάση σε τέτοια θέματα, δηλαδή δεν τα παίρνω κατάκαρδα ή άσχημα...».

Δείτε όσα είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.