Breaking News

«Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχουμε να μιλήσουμε τρία χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως «Δύο ξένοι», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», «Κόκκινο δωμάτιο», αλλά και πολλά θεατρικά έργα.

«Με τον Αλέξανδρο ήταν μια φθορά τόσων χρόνων. Νομίζω ότι βαρέθηκε ο ένας να βλέπει τον άλλον. Είναι σαν να κάνεις σeξ με έναν άνθρωπο και να πεις "Το έχω ξανακάνει, δεν πάμε και πιο πέρα να δούμε τι γίνεται...". Έχουμε να μιλήσουμε 3 χρόνια» αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου μπροστά στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Το «Κόκκινο δωμάτιο», που είχε προβληθεί στο Mega από το 2005 έως 2008, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Αποστόλου είπε στον στον Γιάννη Πουλόπουλο: «Το "Κόκκινο Δωμάτιο" θα γίνει, απλώς άλλαξαν τον τίτλο. Μου έγινε μια πρόταση για 2-3 επεισόδια... αλλά δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ένα κόνσεπτ, που το είχαμε κάνει από κοινού, το δουλέψαμε 2 χρόνια, ξεπετιέμαι με 2-3 επεισόδια. Θα δούμε στη διαδρομή πώς θα το χειριστώ. Θα δούμε αν θα κινηθώ νομικά, αφήνω το ενδεχόμενο θεάνοιχτο, αυλόπορτα... Μερικά πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Αυτό είναι ένα κόνσεπτ πολύ συγκεκριμένο, που φτιάχτηκε από δύο ανθρώπους. Τελεία...».