Breaking News

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα προτιμούσα να κλειστώ σε ασανσέρ με τον Ντάνο γιατί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε στο «After Dark» σε χαλαρή, αλλά και ειλικρινή διάθεση και μίλησε στο Θέμη Γεωργαντά για τα επαγγελματικά της, την προσωπική της ζωή και τους δύο γιους της - που απέκτησε από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη -, εξηγώντας πόσο την άλλαξε η μητρότητα σε νεαρή ηλικία.

«Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να παντρευτώ ξανά, αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο θα ήθελα οπωσδήποτε να ξανακάνω. Δηλαδή δεν έχω την ανάγκη να ξαναπαντρευτώ και να κάνω άλλο ένα παιδί. Αυτά είναι και... του Θεού, αν είναι να προκύψει θα προκύψει. Αν προέκυπτε κάτι τέτοιο δεν θα ήμουν αρνητική, αλλά δεν είναι στις προτεραιότητές μου» είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Στο Εξομολογητήριο απάντησε σε όλα, όπως πόσο καλά φιλούσε ο Σάκης Ρούβας στην ταινία "Alter Ego" και πόσο σημαντικό για εκείνη είναι το σeξ σε μία σχέση.

Πολλά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι είχε σχέση με τον Ντάνο, ενώ πρόσφατα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι πλέον δεν μιλιούνται.

Όταν ρωτήθηκε με "Ποιον θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή τον Αντίνοο Αλμπάνη;", απάντησε:

"Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο να βγούμε από αυτό το ασανσέρ. Θα έβρισκε αυτός τον τρόπο...".