Breaking News

Οι δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου και η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Τις καυστικές δηλώσεις της παρουσίασε σήμερα το Πρωινό, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο Happy Day: 

«Η αλήθεια είναι ότι μείναμε λίγο με το στόμα ανοιχτό. Έχει πει πολλά και διάφορα, τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως και προσβλητικά για την Αγγελική Ηλιάδη γι' αυτό και προσέξαμε πάρα πολύ τι θα αναπαράγουμε.

Μείναμε, λοιπόν, στο ό,τι θεωρούσε δεδομένο ότι θα χωρίσει ο γιος της με την Αγγελική Ηλιάδη λόγω της διαφοράς ηλικίας, όπως και στο ό,τι προσπαθεί με τον τρόπο της να στηρίξει τη Βίκυ Κάβουρα - που ενεπλάκη ως το τρίτο πρόσωπο -, λέγοντας πως όταν βρέθηκε μαζί της ήταν χωρισμένος.

Για να έχουμε μια απάντηση, μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής, η οποία θέλει να μιλάει πια μέσω του δικηγόρου της, γι' αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. 

Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί και εκείνη και η οικογένειά της και ειδικά ο πατέρας της, που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Σε σχέση, όμως, με την πρώην πεθερά της είπε ότι πέντε χρόνια που υπάρχει το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Το έβλεπε μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής».

Δείτε τα βίντεο.