Breaking News

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Χαλάνδρι μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, μετά από πυροβολισμούς που άκουσαν στην οδό Τυμφρηστού.

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι, όταν έφτασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν νεκρούς ένα 4χρονο αγοράκι και τον 27χρονο πατέρα του. Στο χώρο υπήρχε κι ένα κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, που ακολουθεί, η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι ο πατέρας πυροβόλησε αρχικά το γιο του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Νewsit, που επικαλείται τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας,  ο αυτόχειρας ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Ο 27χρονος και η 21χρονη Ρομά συζούσαν πολύ καιρό και παντρεύτηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο. Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι. Ο τελευταίος έγινε το βράδυ του Σαββάτου (06.04.2019) δια τηλεφώνου. Το ζευγάρι τσακώθηκε από το τηλέφωνο για άλλη μια φορά και μάλιστα πολύ έντονα. Περισσότερα στο Νewsit.gr...