Breaking News

Σαρμπέλ: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε, το πρόβλημα υγείας του και ο γάμος που άλλαξε τη ζωή του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σαρμπέλ αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους λόγους που τον έκαναν να φύγει για την Αγγλία μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2007, ενώ είπε για το θάνατο του πατέρα του, που τον συγκλόνισε, με αποτέλεσμα να περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του:

«Δεν θέλω να πω πολλά για την απώλεια του μπαμπά μου, γιατί συγκινούμαι... είναι πολύ δύσκολο. Λείπει πάρα πολύ από τη ζωή μου... Ήταν και μουσικός, κάναμε αστεία μαζί, τραγουδάγαμε μαζί, ήταν παρέα... Κι επειδή έφυγε με έναν πολύ άσχημο τρόπο, αυτό σου αφήνει σημάδι στην καρδιά. Μετά πέρασα κι εγώ τα δικά μου τα ψυχολογικά και αρρώστησα από το στρες. Είχα βγάλει έναν όγκο στο λαιμό. Όλα αυτά βγήκαν από τη στεναχώρια μου για τον μπαμπά μου. Ένα χρόνο μετά είχα αρρωστήσει κι έκανα επέμβαση. Μου το αφαίρεσαν και οι γιατροί μου απαγόρευσαν να μιλήσω για ένα μήνα».

Επίσης, μίλησε για το γάμο του με την αγαπημένη του, Ελπίδα. «Μετά το γάμο έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Έχω αλλάξει κι εγώ... Είμαι καλά τώρα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τη ζωή και τους ανθρώπους. Δεν παίρνω τίποτα στα σοβαρά, γιατί μετά το θάνατο του πατέρα μου λέω "Υπάρχει νόημα να αγχωθείς;"» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ήμουν πάντα μονογαμικός, πιστός στις σχέσεις μου».