Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Εορταστικό πρόγραμμα με τον Θέμη Αδαμαντίδη (Επεισόδιο 27-4-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Μ. Σαββάτου 27 Απριλίου η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε Ναι», με παρουσιαστές τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, γιόρτασε την Ανάσταση με ανεπανάληπτες λαϊκές επιτυχίες και τον Θέμη Αδαμαντίδη σε μεγάλα κέφια.

Μαζί του, ο μετρ του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι Χρήστος Δάντης, Έλενα Παπαϊωάννου, Βασιλική Νταντά, Γιάννης Ξανθόπουλος και Γιάννης Αλεξάκης.

Στο γλέντι είπαν «ναι» και τραγούδησαν οι ηθοποιοί Ελένη Φιλίνη, Νικολέττα Καρρά, Αρετή Πασχάλη, Δημήτρης Γαλάνης και ο ανατρεπτικός Γιάννης Κρητικός με τη λύρα και τις μαντινάδες του.

Αυγά με όλη την παρέα τσούγκρισαν οι Μάρα Δαρμουσλή, Φανή Γεωργακοπούλου, Καλή Δάβρη, Πένυ Αγοραστού, Ρένος Ρώτας και Τέτα Σαββάτη.

Για τον Θέμη Αδαμαντίδη μίλησαν, επίσης, ο ερευνητής ελληνικής μουσικής Κώστας Μπαλαχούτης και η Ροζίτα Σώκου που του έδωσε το δεκάρι το καλό στη θρυλική εκπομπή «Να η ευκαιρία»!

Το αναστάσιμο «Χριστός ανέστη» έψαλλε ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τους μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών.