Breaking News

«Στην παράσταση μου έριχνε 15 σφαλιάρες κανονικές. Το συζήτησα κι έλεγε ότι του ξέφυγε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η θεατρική κωμωδία «Ο Ηλίας του 16ου» το 1959 είχε μεταφερθεί από τη Φίνος Φιλμ στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Χατζηχρήστο και το Θανάση Βέγγο.

Το 2002 η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο με τον τίτλο «Κατά λάθος αστυνομικός». Είχαν παίξει οι: Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τζαβαλιά, Γιώργος Λαμπάτος, Μιχάλης Γιαννάτος, Αλέκος Μάνδυλας, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γιάννης Νάπας, Άντα Πατρέλη και Ευδοξία Πετζάκη.

Ο Γιώργος Λαμπάτος, που ενσάρκωσε το ρόλο του Θανάση Βέγγου, είχε μιλήσει πριν λίγες ημέρες, κάνοντας λόγο για κακή συνεργασία, όπως και για ασέβεια στο πρωτότυπο έργο. Σε νέες δηλώσεις του στο Πρωινό, που άφησαν άναυδους τους συνεργάτες της εκπομπής, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Με το Μάρκο Σεφερλή δεν συνεργαστήκαμε καλά. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου και να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. 

Εγώ έκανα το ρόλο του Βέγγου κι o Σεφερλής του Χατζηχρήστου. Έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά.

Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, δεν αισθάνεται και τόσο καλά... Το είχα συζητήσει με το Σεφερλή, αλλά μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο...».

Δείτε το βίντεο.