Breaking News

Πασχαλινό «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Επεισόδιο 27-4-2019

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 27 Απριλίου η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο παρουσίασε ένα ιδιαίτερο εορταστικό επεισόδιο.

Η βραδιά ξεκίνησε σε κλίμα κατάνυξης. Ο Δημήτρης Μπάσης σε ρόλο ψάλτη απέδωσε τα τροπάρια "Ω γλυκύ μου έαρ" και "Η ζωή εν τάφω" με τη συνοδεία 50 μελών της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς ξάφνιασε και συγκίνησε, απαγγέλλοντας απόσπασμα ύμνου της Μεγάλης Εβδομάδας.

Τα μεσάνυχτα, το σκηνικό άλλαξε: Έψαλλαν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη,  αντάλλαξαν ευχές, τσούγκρισαν αυγά και η διασκέδαση απογειώθηκε. Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο  Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν  μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανέλαβε χρέη μαέστρου κι έδωσε το ρυθμό, ενώ το ντουέτο της Μπέσυς Μάλφα και του Κρατερού Κατσούλη τους ξεσήκωσε όλους. Επίσης, ο Γιάννης Ζουγανέλης ερμήνευσε τα τραγούδια του με το δικό του χιουμοριστικό ύφος.

Την παρέα συμπλήρωσαν οι: Κώστας Χαρδαβέλλας, Χρύσα Ρώπα, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Δομαζακη, Πέτρος Λαγούτης, Υρώ Λούπη, Στέφανος Κωνσταντινίδης Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζιδου, Στέλιος Κρητικός, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Παράσχος, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Ειρήνη Κολιδα, Τζώρτζια Γεωργίου, Εύα Μπάση, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Έλλη Γελεβεσάκη.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 27-4-2019)

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.