Breaking News

Στο Λιχτενστάιν και την Ελβετία το Happy Traveller (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 16:00, στον ΣΚΑΪ, το Happy Traveller συνεχίζει το ταξίδι του στις Άλπεις και επισκέπτεται το Λιχτενστάιν και την Ελβετία.

Σε αυτό το επεισόδιο, οι Happy Travellers επισκέπτονται πόλεις μοναδικής ομορφιάς και παραμυθένια γραφικά χωριά, ταξιδεύουν με το πασίγνωστο τρένο Bernina Express, δοκιμάζουν τοπικές λιχουδιές, ενώ ο Ευτύχης δεν παραλείπει να κάνει snowboard.

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ξεκινούν από το Λιχτενστάιν και το Βαντούζ, που είναι η πρωτεύουσα της μικροσκοπικής αυτής χώρας – μόλις 160 τ.χλμ. Συνεχίζουν για την Ελβετία και επισκέπτονται το Κουρ, που θεωρείται η παλαιότερη πόλη της χώρας, το αλπικό Φιλισούρ και το εκκεντρικό Σαν Μόριτζ.

Ακολουθώντας τη διαδρομή του Bernina Express, του πιο διάσημου ορεινού τρένου στον κόσμο, επισκέπτονται το γραφικό Ποσκιάβο, το απομονωμένο Alp Grum που είναι προσβάσιμο μόνο μ’ αυτό τον τρόπο και περνούν από τη γέφυρα landwasser viaduct, που θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά σιδηροδρομικά περάσματα στον κόσμο.

Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα: Ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες. Κάθε Σάββατο στις 16:00, στον ΣΚΑΪ.