Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Καβγάς για ένα σύνθημα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής η Άσπρη ομάδα νίκησε με 10-7 και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα τα μέλη της Μαύρης ομάδας να οδηγηθούν στη δύσκολη θέση να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ανακοινώσει ότι - επειδή δημιουργείται ένα θέμα με τις ψηφοφορίες των τηλεθεατών ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους υποψήφιους - κάθε εβδομάδα θα βγαίνουν υποψήφιοι Τούρκοι παίκτες και την επόμενη Έλληνες...

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη φορά δεν είναι τρεις, αλλά δύο. Αρχικά ψήφισαν οι Τούρκοι της Μαύρης ομάδας (που έχει αρχηγό την Κατερίνα Δαλάκα) οι οποίοι υπέδειξαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Σουντέ. Στη συνέχεια οι Έλληνες της Μαύρης ομάδας ψήφισαν τη Μελίσα.

Στο συμβούλιο η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι οι πρώην συμπαίκτες της, που τώρα συμμετέχουν στην Άσπρη ομάδα, της έριξαν την ψυχολογία της γιατί πήραν το γνωστό δικό της σύνθημα και το φώναζαν για την Αφροδίτη Σκαφίδα. Ωστόσο, κάποιοι υποστήριξαν ότι το σύνθημα ξεκίνησε από τον Τόνι κι εκείνοι στη συνέχεια το σταμάτησαν.

Δείτε τα βίντεο.