Breaking News

Τανιμανίδης - Το περιστατικό με οδηγό ταξί: «Στο εξωτερικό είμαστε γνωστοί κυρίως για...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Μπορείτε να γελάσετε με την καρδιά σας με τις απαντήσεις του φίλου οδηγού Uber, ο οποίος προσπαθεί να μαντέψει από ποια χώρα κατάγομαι! 😂» αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης, σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram από το Μαϊάμι της Φλόριντα, το οποίο επισκέφθηκε πρόσφατα, κάνοντας διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του στο Survivor.

Και προσθέτει: «Και στη συνέχεια να βάλετε τα κλάματα μόλις συνειδητοποιήσετε την ωμή πραγματικότητα πως πλέον είμαστε γνωστοί στο εξωτερικό κυρίως λόγω του οικονομικού μας ξεπεσμού! 😢(υπάρχει βέβαια πάντα και η πιθανότητα απλά να πέσαμε στην "περίπτωσή"!)»

Όπως θα δείτε, ο οδηγός απαντάει "Ελλάδα" μόνο όταν ο παρουσιαστής του λέει «Έχουμε μία τεράστια κρίση τα τελευταία χρόνια». Νωρίτερα, βέβαια, είπε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κατάγεται από τη... Γαλλία.

Δείτε το βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μπορειτε να γελασετε με την καρδια σας με τις απαντησεις του φιλου οδηγου Uber, ο οποιος προσπαθει να μαντεψει απο ποια χωρα καταγομαι! 😂 Και στη συνεχεια να βαλετε τα κλαματα μολις συνειδητοποιησετε την ωμη πραγματικοτητα πως πλεον ειμαστε γνωστοι στο εξωτερικο κυριως λογω του οικονομικου μας ξεπεσμου! 😢(υπαρχει βεβαια παντα και η πιθανοτητα απλα να πεσαμε στην "περιπτωση"!) 🇬🇷 #OMG #klama #tragic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις