Breaking News

«The 2Night Show»: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε, Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 23:45,  στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, ο Κωστής Χατζηδάκης συναντά για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μιλάει για τον γάμο του, τον μονάκριβο γιο του και τη νέα σελίδα στη ζωή του. Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλά επίσης και για τις στιγμές τρόμου όταν έγινε η επίθεση σε βάρος του το 2010 και εξηγεί τι τον σταμάτησε για να μην παραιτηθεί από το αξίωμα του.

Ο Σαρμπέλ, αποκαλύπτει τους λόγους που τον έκαναν να φύγει για την Αγγλία μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2007 και αναφέρεται στο θάνατο του πατέρα του που τον συγκλόνισε. Μιλάει επίσης, για το σοβαρό πρόβλημα που έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του, αλλά και για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Ελπίδα.

Τέλος ο Θανάσης Ζέρβας, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός κι αγαπητός από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», μιλάει για την προσωπική μάχη που έδωσε με τις ουσίες, αλλά και για το τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του, το οποίο στοίχισε τη ζωή της συντρόφου του.

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας
Συμμετέχουν: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης
Μουσική: Prestige The Band και Croque Madame