Breaking News

Τραγωδία στο Σιάτλ από κατάρρευση γερανού (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν στο Σιάτλ όταν ένας γερανός κατέρρευσε κι έπεσε από την οροφή ενός κτιρίου, σε εργοτάξιο μελλοντικού συγκροτήματος της Google.

Οι τέσσερις άνθρωποι - μία γυναίκα και τρεις άνδρες - ήταν νεκροί τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες το απόγευμα του Σαββάτου, δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, Harold Scoggins. 

Ο γερανός κατέρρευσε κοντά στη διασταύρωση της οδού Mercer Street και της λεωφόρου Fairview, βόρεια του κέντρου της πόλης, στη συνοικία South Lake Union, περίπου στις 3:30 μ.μ. (τοπική ώρα) του Σαββάτου, πρόσθεσε ο Scoggins.

Δύο από τους νεκρούς ήταν εργάτες, που βρίσκονταν στο εσωτερικό του γερανού. Οι άλλοι δύο ήταν μέσα σε αυτοκίνητα, πάνω στα οποία έπεσε ο γερανός.

Όπως αναφέρει ο Guardian, στο ιατρικό κέντρο Harborview του Σιάτλ μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι μία 25χρονη μητέρα και η 4 μηνών κόρη της, όπως και ένας άνδρας 28 ετών. Ένα τέταρτο άτομο, επίσης, τραυματίστηκε, που δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του ατυχήματος, χωρίς να νοσηλευτεί.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν ακόμη την αιτία της κατάρρευσης. Αναφορές, πάντως, κάνουν λόγο για ισχυρούς ανέμους τη στιγμή του ατυχήματος.