Breaking News

Ελένη Μενεγάκη - Το «αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη: «Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε σήμερα τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Ευριπιώτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο:

«Ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί, που δεν μεγάλωνε ποτέ. Τον θυμόμαστε μέσα από τους ρόλους του να μας δίνει πολλές στιγμές γέλιου. 

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κώστα Ευριπιώτη πριν πάρα πολλά χρόνια, στα πρώτα μου χρόνια στον Πρωινό Καφέ, το 1995-96, δεν θυμάμαι ακριβώς τη χρονιά...

Ξεκινήσαμε σαν μια πολύ ευχάριστη παρέα και κατόπιν σιγά - σιγά μπήκε και μέσα στην εκπομπή, όπου έπαιζε ρόλους και τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του. Όλοι ξέρουμε πόσο αγαπούσε το τραγούδι...

Έζησα μαζί του το πρώτο στάδιο της σχέσης του με τη γυναίκα του και την απόκτηση, νομίζω, του πρώτου του παιδιού. Γιατί μετά έφυγε από την εκπομπή, συνέχισε με το θέατρο και την τηλεόραση και τον έχασα λίγο. Αλλά θυμάμαι τον ενθουσιασμό του που θα γινόταν μπαμπάς, τον θυμάμαι να τραγουδάει ασταμάτητα.

Έχω τόσες μνήμες απ' αυτόν τον νέο άνθρωπο, που - διαβάζοντας ότι έφυγε από τη ζωή σε πολύ νέα ηλικία - ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω...».