Breaking News

ELIF: Επεισόδια 333 - 334 - 335, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 13/5/19 - Επεισόδιο 333: Η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο. Η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από το τόπο του ατυχήματος. Ταυτόχρονα αναρωτιέται που είναι η Ελίφ. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο, που θα τη βοηθήσει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ πως προκάλεσε το ατύχημα στη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως πέθαναν. Φοβάται μήπως πάει φυλακή.

Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες στο ατύχημα, που προκάλεσε η Αρζού αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της. Η αστυνομία μετά τις καταγγελίες των μαρτύρων, αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας. Ο Σερντάρ φτάνει με την Ελίφ έξω από το κτήμα αλλά εκείνη δεν θέλει να μπει γιατί φοβάται πως θα συναντήσει την Αρζού. Ο Σερντάρ την καθησυχάζει και της λέει πως αυτό είναι το σπίτι της. Δύο άντρες όμως επιτίθενται στον Σερντάρ και απαγάγουν την Ελίφ. Την έχουν απαγάγει μετά από εντολή της Γκόντζα, η οποία σχεδιάζει να δείξει την Ελίφ πρώτα στον Νετζντέτ και μετά να την παραδώσει στον Κενάν. Όταν η Ελίφ βλέπει την Αρζού να έρχεται στο σπίτι, τρομάζει και κρύβεται στο δωμάτιο της Γκόντζα.

Η μικρούλα περιμένει πως και πως να βρει την οικογένειά της. Η Σεχέρ επιβεβαιώνει στην Αλιγιέ πως πράγματι υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της Ελίφ. Η Αλιγιέ τρελαίνεται από τη χαρά τη. Καλεί αμέσως τον Κενάν αλλά μαθαίνει πως η Ελίφ έπεσε ξανά θύμα απαγωγής και η χαρά μετατρέπεται πάλι σε λύπη και αγωνία. Ο Κενάν αφήνει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ στο πλευρό της Μελέκ και επιστρέφει στο κτήμα για να δει τη μητέρα του και να της εξηγήσει τι συνέβη. Όταν εξηγεί στην Αλιγιέ τι έχει περάσει η Ελίφ, τη συμβουλεύει να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ γιατί κάνει ένα ακόμα μεγάλο λάθος.

Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στον Σελίμ και εκείνος δεν θέλει να το σηκώσει αλλά η Ζεϊνέπ επιμένει να μιλήσει μαζί της. Η Σεχέρ ενημερώνεται για το ατύχημα της Νουρτέν και του Μουχσίν. Ο Νετζντέτ αποφυλακίζεται με όρους μέχρι τη δίκη του. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά μπερδεύει ένα κopιτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως η Μελέκ θα πρέπει να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 333, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 14/5/19 - Επεισόδιο 334: η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού. Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκόντζα χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Η Μελέκ έχει μια νέα νευρική κρίση όταν μαθαίνει πως θα μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και οι γιατροί αναγκάζονται να πάρουν δραστικά μέτρα για να την εμποδίσουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ. Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί δει και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Ενώ η Γκόντζα ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, εκείνος επιστρέφει σπίτι. Η Γκόντζα χαίρεται όταν τον βλέπει αλλά ο Νετζντέτ της συμπεριφέρεται ψυχρά και της δείχνει τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Της λέει πως πρώτα θα τελειώσει την ιστορία με την Ελίφ και μετά θα ασχοληθεί μαζί της. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Ένας μήνας περνάει και η Γκόντζα με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ, που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Όταν ο Νετζντέτ φεύγει από το σπίτι, η Γκόντζα επισκέπτεται την Ελίφ και της υπόσχεται να την βγάλει από την αποθήκη με κάποιο τρόπο. Η Γκόντζα ξέρει πως πρέπει να σώσει την Ελίφ πριν επιστρέψει η Αρζού. Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή. Πηγαίνει στη δίκη μαζί με τον Ερκούτ. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ έχουν συμφιλιωθεί και έχουν νοικιάσει ένα σπίτι. Ζητούν από τη Μελέκ να μείνει μαζί τους και εκείνη δέχεται. Οι τρεις τους πηγαίνουν να πιουν έναν καφέ και έρχεται και η Φεριντέ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αφήνουν τη Μελέκ με τη Φεριντέ και πηγαίνουν να δουν την Αλιγιέ. Η Φεριντέ είναι χαρούμενη που η Μελέκ βγήκε από το νοσοκομείο και της λέει πως η θεία της Μελαχάτ επέστρεψε στο χωριό τους.

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι του και η Τουλάι είναι ενθουσιασμένη επειδή η Μελέκ είναι καλά αλλά ο Βεϊσέλ πανικοβάλλεται εξαιτίας των εγγράφων, που έβαλε τη Μελέκ να υπογράψει. Δεν ξέρει πως να το δικαιολογήσει αν τον ρωτήσει η Μελέκ. Μετά τη μετακόμιση του Σελίμ και της Ζεϊνέπ σε άλλο σπίτι, η Αλιγιέ είχε ένα άσχημο επεισόδιο με την πίεση της, που της άφησε μια αναπηρία στην αριστερή πλευρά. Μόλις επιστρέφει σπίτι μετά από ένα μήνα στο νοσοκομείο. Η Σεχέρ νιώθει μόνη μετά τον θάνατο της Νουρτέν και επειδή δεν έχει που να πάει, παραμένει στο κτήμα και φροντίζει την Αλιγιέ. Ενώ ο Μουράτ δουλεύει στο εστιατόριο, ο άντρας που το έχει αγοράζει έρχεται και του ζητάει να φύγουν. Ο Μουράτ προσπαθεί να του εξηγήσει πως αποκλείεται να έχει πουληθεί το εστιατόριο και εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ μαζί με τη Φεριντέ.

Η Μελέκ λέει στον άντρα πως δεν έχει πουλήσει το εστιατόριο αλλά εκείνος της λέει πως το αγόρασε από τον Βεϊσέλ Σιμσέκ και της δείχνει το συμβόλαιο. Η Μελέκ θυμάται τα έγγραφα, που της είχε δώσει να υπογράψει ο Βεϊσέλ. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Τουλάϊ και της λέει πως ο Βεϊσέλ πούλησε το εστιατόριο. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη με τον άντρα της. Η Μελέκ ηρεμεί τον Μουράτ και τη Φεριντέ και τους λέει πως δεν μπορούν να κάνουν πια κάτι αλλά δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί θα κάνουν κάπου αλλού ένα νέο ξεκίνημα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 334, 2ος Κύκλος)

Τετάρτη 15/5/19 - Επεισόδιο 335: Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως έπρεπε να δωροδοκήσει τους άντρες του Νετζντέτ για να τους ξεφορτωθεί και πως δεν είχε άλλη επιλογή αλλά η Τουλάι νιώθει μεγάλη λύπη επειδή ανακάλυψε πως ο Βεϊσέλ της είπε ψέματα για άλλη μια φορά. Του λέει πως δεν θα ξεχάσει ότι έκανε και πως η σχέση τους έφτασε στο τέλος. Η Τουλάι φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τη Φεριντέ πως εγκατέλειψε τον Βεϊσέλ. Η Φεριντέ της προτείνει να μείνει σπίτι της. Ο Μουράτ αισθάνεται ντροπή για ότι έκανε ο πατέρας του. Η Φεριντέ και η Μελέκ του εξηγούν πως δεν είναι δικό του το λάθος και πως όλα θα πάνε καλά. Οι τρεις τους πηγαίνουν στο σπίτι της Φεριντέ και προσπαθούν να σχεδιάσουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επισκέπτονται την Αλιγιέ.

Η Αλιγιέ πονάει και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επειδή δεν μπορεί να κουνήσει την αριστερή πλευρά της. Η Αλιγιέ ζητάει συγνώμη στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως όλα ανήκουν στο παρελθόν. Ο Σελίμ και ο Κενάν σκέφτονται πως πρέπει να βρουν μια νοσοκόμα για την Αλιγιέ. Καθώς το συζητούν εμφανίζεται η Ζεϊνέπ και τους λέει πως το καλύτερο θα ήταν να φροντίσει εκείνη την Αλιγιέ. Η Αρζού αποφυλακίζεται και ο Νετζντέτ είναι στο πλευρό της μαζί με τον Ερκούτ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βλέπει στο σπίτι την Γκόντζα και της λέει πως σύντομα θα χάσει τα πλούτη και την πολυτέλεια από τη ζωή της αλλά η Γκόντζα δεν της δίνει καμία σημασία. Η Αρζού θέλει να βρει την Ελίφ και τηλεφωνεί στη Σεχέρ αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα για την Ελίφ.

Η Γκόντζα προσπαθεί να σώσει την Ελίφ αλλά τις πιάνει ο Νετζντέτ και τις κλειδώνει στην αποθήκη. Επιστρέφοντας από την αποθήκη ο Νετζντέτ βλέπει την Αρζού και όταν εκείνη τον ρωτάει αν ξέρει που είναι η Ελίφ, ο Νετζντέτ δηλώνει πως δεν έχει ιδέα. Ο Kεμάλ, ο αλκοολικός αδελφός της Ναζάν, μιας υπηρέτριας του Νετζντέτ, έρχεται για να της ζητήσει χρήματα. Ο Νετζντέτ τον βλέπει και του υπόσχεται πολλά λεφτά αν αναλάβει να ξεφορτωθεί την Ελίφ. Ο Kεμάλ δέχεται την πρότασή του. Η Σεχέρ θυμώνει επειδή η Αρζού την κάλεσα για να τη ρωτήσει για την Ελίφ και φοβάται μήπως ανακαλύψει πως η Νουρτέν ήταν αδελφή της.

Η Τουλάι φτάνει λυπημένη στο σπίτι της Φεριντέ. Η Μελέκ την παρηγορεί αλλά η Τουλάι είναι αποφασισμένη να μην συγχωρήσει τον Βεϊσέλ. Η Μελέκ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να πάρει πληροφορίες για την υπόθεση της Ελίφ αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος. Η Μελέκ μαθαίνει πως η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της. Η Αρζού μαθαίνει από το προσωπικό πως η Γκόντζα είναι κλειδωμένη στην αποθήκη. Πηγαίνει αμέσως εκεί και πείθει τον σωματοφύλακα του Νετζντέτ να την αφήσει να μπει. Όταν η Αρζού λέει στην Γκόντζα πως αυτό θα είναι το μέλλον της, εκείνη της απαντάει πως ο Νετζντέτ της έκρυψε την Ελίφ και μόλις την έδιωξε μακριά. Η Αρζού ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ και εκείνος τη διώχνει. Ο Κεμάλ έχει δύο κόρες, μια μεγάλη και ένα κopιτσάκι. Η Ελίφ δεν ξέρει που την πηγαίνει ο Κεμάλ αλλά είναι χαρούμενη που βγήκε επιτέλους από την αποθήκη...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 335, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ