Breaking News

ELIF: Επεισόδια 343 - 344 - 345, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 3/6/19 - Επεισόδιο 343: Η Ασουμάν παίρνει το ψεύτικο βιογραφικό, που της ετοίμασε ο Νετζντέτ και πηγαίνει στο κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου, για να μιλήσει με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ για τη θέση της νταντάς. Η Ασουμάν παίρνει τη θέση αλλά η Τουγτσέ πιστεύει πως προσέλαβαν την Ασουμάν για να μην περνάνε χρόνο μαζί της οι υπόλοιποι στην οικογένεια. Η Ασουμάν και η Τουγτσέ πηγαίνουν στο παιδικό δωμάτιο και η Ασουμάν καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια της μικρής.

Η Ασουμάν ρωτάει την Τουγτσέ για το δεύτερο κρεβάτι στο δωμάτιο και εκείνη της μιλάει για την Ελίφ και της δείχνει και φωτογραφίες. Η Ασουμάν σοκάρεται και αποφασίζει να πάει σπίτι της και να φέρει στο κτήμα την Ελίφ. Ο Κενάν χαίρεται επειδή η Τουγτσέ συμπάθησε την Ασουμάν. Ο Κεμάλ επισκέπτεται τη Ναζάν και με φωνές απαιτεί να μάθει που είναι η Ασουμάν. Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και του δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοια συμπεριφορά. Στη συνέχεια τον ρωτάει για την Ελίφ και του δίνει τα λεφτά, που του είχε υποσχεθεί. Η Ελίφ και η Ιντζί βρίσκουν τα κλειδιά της Ασουμάν και βγαίνουν έξω για να την αναζητήσουν. Πηγαίνουν στην Εμπρού αλλά εκείνη δεν ξέρει καν ότι η Ασουμάν το έσκασε και ζητάει από τα παιδιά να επιστρέψουν σπίτι. Ο Κεμάλ επισκέπτεται και εκείνος την Εμπρού και η κοπέλα του λέει πως δεν ξέρει που είναι η Ασουμάν. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να παραδώσει κάποια όπλα.

Η Γκόντζα ακούει τη συζήτηση και καταγγέλλει τον Ερκούτ στην αστυνομία. Στο δρόμο για το σπίτι της, η Ασουμάν βλέπει την Ελίφ και την Ιντζί να επιστρέφουν. Η κοπέλα λέει στην Ιντζί ότι πρέπει να πάει κάπου με την Ελίφ και της εξηγεί τι πρέπει να πει στον Κεμάλ. Η Ιντζί βάζει ένα μαξιλάρι κάτω από την κουβέρτα και αρχίζει να παίζει με τα παιχνίδια της. Όταν έρχεται ο πατέρας της, του λέει πως η Ελίφ κοιμάται. Η Ασουμάν πηγαίνει την Ελίφ στο σπίτι του Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ ξαφνιάζεται όταν τις βλέπει και στέλνει την Ελίφ στο δωμάτιο του μαζί με τη Ναζάν. Η Ασουμάν λέει στον Νετζντέτ πως ξέρει ποια είναι η Ελίφ και αναρωτιέται για ποιο λόγο την έστειλε στο κτήμα των Εμίρογλου.

Ο Νετζντέτ της ζητάει να μην κάνει ερωτήσεις και της λέει πως ενώ θα φροντίζει την Τουγτσέ, θα είναι κοντά στον Σελίμ και θα τον ξελογιάσει. Ακούγοντας πως θα βγάλει πολλά λεφτά αν το κάνει, η Ασουμάν δέχεται την πρόταση του Νετζντέτ και πηγαίνει την Ελίφ πίσω στο σπίτι της. Η Ιντζί χαίρεται όταν βλέπει την Ελίφ αλλά λυπάται όταν καταλαβαίνει πως η Ασουμάν θα ξαναφύγει. Η Μελέκ και η Φεριντέ συνεχίζουν να αναζητούν δουλειά και να στηρίζει η μία την άλλη...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 343, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 4/6/19 - Επεισόδιο 344: O Μουράτ δουλεύει ευκαιριακά όπου βρει. Η Μελέκ τον ρωτάει σχετικά με τον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως έχει αρχίσει πάλι να παίζει χαρτιά. Η Τουγτσέ είναι ενθουσιασμένη με την Ασουμάν και χαίρεται ακόμα περισσότερο όταν ο Κενάν της υπόσχεται να την πάει στον κινηματογράφο το Σαββατοκύριακο. Η Τουλάι βοηθάει την οικογένεια Εμίρογλου και όλοι της δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται αδύναμη και κρυώνει και ο Σελίμ είναι πολύ ανήσυχος. Θέλει να πάνε στο νοσοκομείο αλλά η Ζεϊνέπ προτιμάει να ξεκουραστεί.

Η Ασουμάν προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ. Η Τουλάι βρίσκει την επαφή της Ασουμάν με τον Σελίμ περισσότερο φιλική από ότι θα έπρεπε. Όταν ρωτάει τη γνώμη της Ζεϊνέπ για την Ασουμάν εκείνη της λέει πως της φαίνεται καλός άνθρωπος. Διαπιστώνοντας την αγάπη του Σελίμ για τη Ζεϊνέπ, η Ασουμάν δεν πιστεύει ότι θα καταφέρει να τον ξελογιάσει αλλά δεν ξέρει τι να πει στον Νετζντέτ. Η Ασουμάν μαθαίνει από την Τουγτσέ πως ο πατέρας της είναι διαζευγμένος και όταν επιστρέφει σπίτι ο Κενάν, η κοπέλα τον εpωτεύεται κεραυνοβόλα και συμπεριφέρεται πολύ καλά στην Τουγτσέ για να κερδίσει τη συμπάθεια του.

Η Ελίφ και η Ιντζί είναι μόνες στο σπίτι και δεν έχουν τίποτα να φάνε. Η Ιντζί τρώει όλες τις σοκολάτες, που βρίσκει σε ένα συρτάρι και πονάει το στομάχι της. Ο Κεμάλ παίζει χαρτιά στο καφενείο και αυτή τη φορά κερδίζει. Την επόμενη μέρα όμως μαθαίνει πως η αστυνομία έκανε έφοδο στο καφενείο και πως συνέλαβαν τον Σεντάτ. Μετά το κλείσιμο του καφενείου, ο Κεμάλ αποφασίζει να καλέσει τους φίλους του στο σπίτι για να παίξουν και κλειδώνει σε ένα δωμάτιο την Ελίφ και την Ιντζί. Ο Ερκούτ πηγαίνει να παραδώσει τα όπλα αλλά η αστυνομία έχει στήσει παγίδα και τον συλλαμβάνουν. Καθώς ο Νετζντέτ περιμένει νέα από τον Ερκούτ, ο δικηγόρος του τον ενημερώνει πως κάποιος έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ο Ερκούτ έχει συλληφθεί.

Ο δικηγόρος λέει, επίσης, πως αν ο Ερκούτ δώσει το όνομα του Νετζντέτ στην αστυνομία, τότε θα γλυτώσει τα 20 χρόνια φυλάκισης. Ο Νετζντέτ δίνει εντολή στον δικηγόρο του να το κανονίσει με τον τρόπο που ξέρει. Η Γκόντζα προσποιείται την έκπληκτη όταν μαθαίνει για τη σύλληψη του Ερκούτ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Ερκούτ υποστηρίζει πως αυτός οργάνωσε την παράδοση των όπλων και πως δεν δουλεύει για κανέναν. Οι αστυνομικοί του λένε πως αν δεν μιλήσει θα καταδικαστεί σε 20 χρόνια τουλάχιστον. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ τον ενημερώνει πως ο Ερκούτ δεν μίλησε. Το σχέδιο της Γκόντζα αποτυγχάνει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 344, 2ος Κύκλος)

Τετάρτη 5/6/19 - Επεισόδιο 345: H υγεία της Αλιγιέ φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα. Ο γιατρός είναι αισιόδοξος πως σύντομα θα είναι εντελώς καλά. Ο Σελίμ κάνει ένα δώρο στη Ζεϊνέπ με αφορμή το μωρό, που περιμένουν. Της χαρίζει ένα βιβλίο για νέους γονείς και το διαβάζουν μαζί. Ο Κεμάλ συνεχίζει να παίζει χαρτιά με τους φίλους του. Η Ελίφ και η Ιντζί προσπαθούν να φροντίσουν τους εαυτούς τους. Ο Κεμάλ χρησιμοποιεί τα κopιτσάκια σαν υπηρέτριες και κάθε βράδυ παίζει χαρτιά με τους φίλους του.

Η Τουλάι συνειδητοποιεί πως η Ασουμάν προσπαθεί να πλησιάσει τον Κενάν και αισθάνεται άβολα, δεν την εμπιστεύεται. Ο Νετζντέτ πιέζει την Ασουμάν να ξελογιάσει τον Σελίμ αλλά εκείνη έχει εpωτευθεί τον Κενάν και δεν μπορεί να τον βγάλει στιγμή από το μυαλό της. Ο Κενάν πηγαίνει την Τουγτσέ στον κινηματογράφο και η Ασουμάν τρελαίνεται από τη χαρά της όταν την καλεί και εκείνη.

Ο Σελίμ, ο Κενάν και η Τουλάι πίνουν καφέ και ο Κενάν ρωτάει πως πάει η δουλειά της Μελέκ στο εστιατόριο. Η Τουλάι προσπαθεί να αποφύγει την απάντηση και όταν ο Κενάν μένει μόνος με τον Σελίμ τον ρωτάει τι συμβαίνει και εκείνος του λέει πως ξέρει ότι η Μελέκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το εστιατόριο. Ο Κενάν αποφασίζει να επισκεφθεί τη Μελέκ και να μάθει την αλήθεια...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 345, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ