Breaking News

«Κάτι Ψήνεται»: Γνωρίστε τους παίκτες της εβδομάδας (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1.

Μια «εκρηκτική» εβδομάδα ξεκινάει στη Νίκαια με τον Φώτη, τον πρώτο οικοδεσπότη, έναν ερασιτέχνη πυγμάχο και ιδιοκτήτη καντίνας να υπόσχεται γευστικές «περιπλανήσεις» στους καλεσμένους του. Η αδυναμία του στις ξένες κουζίνες επιφυλάσσει ένα ταξίδι γεύσεων στην παρέα, με τον Γιώργο, νοσηλευτή από το Ίλιον, ο οποίος είναι «κολλημένος» με τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, την 23χρονη Στέλλα, play therapist από την Κρήτη, τον Κωνσταντίνο - Υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού και την κοσμοπολίτισσα Γεωργία μια επιτυχημένη επιχειρηματία από τη Χίο.

Όλοι τους λάτρεις του καλού φαγητού θα δώσουν μάχη για το έπαθλο. Ποιοι θα αγγίξουν το άριστα και ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής;

Δευτέρα 6 Μαΐου - Φώτης, 28 ετώνΟ Φώτης μένει στη Νίκαια. Είναι μάγειρας street food. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την πυγμαχία, το ποδόσφαιρο και τα ταξίδια. Ωστόσο, μεγάλη του αγάπη είναι οι μηχανές. Η σχέση του με την μαγειρική άρχισε από μικρή ηλικία όταν έβλεπε την μητέρα του στην κουζίνα να μαγειρεύει.  Ως άνθρωπος είναι δραστήριος, κοινωνικός με πάρα πολύ χιούμορ. Το μεγάλο του όνειρο είναι να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια με την σύντροφο του. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να αγοράσει μια μηχανή.


Τρίτη 7 Μαΐου - Γιώργος, 35 ετών: Ο Γιώργος είναι νοσηλευτής, χωρισμένος και έχει ένα παιδί. Του αρέσει να αξιοποιεί τον χρόνο του περνώντας καλά με τους φίλους του, να διασκεδάζει, να πηγαίνει εκδρομές και να γνωρίζει καινούρια μέρη. Είναι ανοιχτός στις καινούριες εμπειρίες  ενώ του αρέσει ο χορός τόσο ο παραδοσιακός όσο και ο μοντέρνος.


Τετάρτη 8 Μαΐου - Στέλλα, 23 ετών: Η Στέλλα ζει μόνιμα στον Πειραιά αλλά έχει καταγωγή από τα Χανιά τα οποία λατρεύει. Έχει τελειώσει την σχολή νηπιαγωγών στην Αθήνα και αυτή την περίοδο εργάζεται ως play therapist σε ένα κέντρο στον Πειραιά. Σαν άνθρωπος είναι πολύ απαιτητική, δεν της αρέσει καθόλου να την κριτικάρουν Λατρεύει τα ταξίδια και το μικρόβιο το κόλλησε από το πατέρα της ο οποίος ήταν ναυτικός. Σε αρκετά ταξίδια του τον είχε ακολουθήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στον ελεύθερο χρόνο της  διαβάζει βιβλία, κάνει βόλτες με τις φίλες της και το αγόρι της. Όταν η μητέρα της έλειπε σε ταξίδια με τον πατέρα της, έβρισκε την ευκαιρία να μπαίνει στην κουζίνα και από τότε δεν σταμάτησε να μαγειρεύει. Θέλει πάρα πολύ να κερδίσει το έπαθλο γιατί με τα χρήματα θα συνεχίσει τις σπουδές της για να εξελίξει το επάγγελμα της.


Πέμπτη 9 Μαΐου - Κωνσταντίνος, 38 ετών: Ο Κωνσταντίνος κατάγεται από τον Πόρο και είναι υπαξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό. Ζει στο Κερατσίνι με την σκυλίτσα του την Μάρλεϊ, την οποία λατρεύει. Η σχέση του με την μαγειρική είναι τέλεια και μαγειρεύει κάθε μέρα. Αγαπημένο του φαγητό είναι το μοσχαράκι και μπορεί να το φάει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όπως και αν είναι μαγειρεμένο. Είναι ευχάριστος, ομιλητικός και με χιούμορ. Βασικό του ελάττωμα είναι ότι είναι ψυχαναγκαστικός και θέλει όλα τα πράγματα του να βρίσκονται σε τάξη και σε συγκεκριμένη θέση. Επίσης θέλει οι άνθρωποι γύρω του να έχουν καλούς τρόπους και να συμπεριφέρονται με ευγένεια.


Παρασκευή 10 Μαΐου - Γεωργία: Η Γεωργία μένει με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά στην Χίο. Διατηρεί με τις αδερφές της ένα ποτοποιείο όπου παράγει και εμφιαλώνει μαστίχα και ούζο. Είναι δραστήρια, κοινωνική, και τελειομανής. Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με χειροποίητες κατασκευές για γάμους και βαφτίσεις. Με την μαγειρική έχει πάθος και της αρέσει να κάνει μεγάλα τραπέζια. Θέλει να λάβει μέρος στο ‘’Κάτι Ψήνεται’’ μόνο για την εμπειρία. Εάν τύχει να κερδίσει το έπαθλο, θα πάει ένα ταξίδι με την οικογένεια της στην Σιγκαπούρη.