Breaking News

«Κρατάς μυστικό;»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του Alpha (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μυστικά. Πολλά μυστικά… Είναι άραγε καλά κρυμμένα; Την Παρασκευή ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του Alpha «Κρατάς μυστικό;» σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου. Η σειρά θα προβληθεί στον Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού, η κάμερα αρχίζει να γράφει τα πρώτα πλάνα μιας ιστορίας με έpωτες... φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμένους. Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωές της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον. Κάποιον «άσχετο», όμως. 

Όλοι ψάχνουν έναν «εξομολογητή», ένα πρόσωπο που ο δρόμος του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθεί με τον άμεσο οικογενειακό τους κύκλο. Έναν άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες. Ωστόσο, ο κόσμος είναι πιο μικρός απ' όσο νομίζουν! Η ζωή έχει πιο απρόβλεπτο χιούμορ απ’ ό,τι φαντάζονται και τα μυστικά που μοιράζονται ίσως δεν μείνουν... μυστικά!

Το σενάριο υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Έλενα Σολωμού.

Το καστ των ηθοποιών, με αλφαβητική σειρά, είναι: Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Καβογιάννη, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ταξιάρχης Χάνος.