Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 71 (2-5-2019) - Δοκιμασία ασυλίας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ομαδική δοκιμασία, στο επεισόδιο της Πέμπτης ήρθε το συμβούλιο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η κριτική των τριών κριτών έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά, αν και τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα για μια από τις δύο ομάδες.
 
Η κερδισμένη ομάδα, που ήταν η κόκκινη, απόλαυσε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη ένα υπέροχο έπαθλο. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας βρέθηκαν στην κουζίνα του Matsuhisa Athens, μαζί με τον Head sushi Chef του εστιατορίου Tony Βρατσάνο, μαθαίνοντας να φτιάχνουν sushi από τον καλύτερο δάσκαλο.

Στην κουζίνα του MasterChef ο μαγειρικός αγώνας, που έμοιαζε με αγώνα δρόμου παρατηρητικότητας, γευσιγνωσίας και γερής μνήμης, καθόρισε τους υποψήφιους προς αποχώρηση από τη μπλε ομάδα.

Την ασυλία κέρδισε ο Μανώλης Σαρρής. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Ουστάλλι, η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Παντελής Βούρος.

Η Ασημίνα είπε βουρκωμένη μπροστά στην κάμερα: «Δε θέλω να διαγωνιστώ με την Ιωάννα. Την έχω σαν αδερφή μου στο σπίτι... Την αγαπάω πολύ και την εκτιμώ, με έχει βοηθήσει... Δεν ταιριάζουμε καθόλου, αλλά δεθήκαμε. Είναι πολύ δύσκολο εγώ να διώξω την Ιωάννα ή να διώξει η Ιωάννα εμένα».

Και πρόσθεσε, αναφερόμενη στα σχόλια που δέχεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: «Πιο πολύ βλέπουν το έξω μου παρά το μέσα μου, ότι πιο πολύ ασχολούμαι με τα μαλλιά μου παρά με τις κατσαρόλες. Αν ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τα μαλλιά μου θα πήγαινα σε άλλο project...»...