Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 72 (3-5-2019) - Δοκιμασία αποχώρησης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τα μέλη της ομάδας της Σπυριδούλας, που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία στο προηγούμενο επεισόδιο και τον Μανώλη να έχει κερδίσει την ασυλία, ο εξώστης περίμενε την είσοδο της Ασημίνας Ουστάλλι, της Ιωάννας Μπουρλόκα και του Παντελή Βούρου πίσω από τους πάγκους της κουζίνας του MasterChef.

Έντονα τα συναισθήματα μιας και τα πράγματα μπήκαν πια στην τελική ευθεία για την πεντάδα του ημιτελικού. Κάποιες φιλίες, που έγιναν μέσα στον διαγωνισμό, βρέθηκαν αντιμέτωπες μεταξύ τους.

Το δεύτερο μέρος της ασυλίας καθόρισε τους δύο, που μονομάχησαν μαγειρικά στην κουζίνα. Την ασυλία κέρδισε η Ασημίνα κι έτσι την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του Star διεκδίκησαν ο Παντελής και η Ιωάννα.

Ένα πιάτο αντιγραφής από τον guest σεφ, Βασίλη Μουρατίδη, ήταν εκείνο που καθόρισε το αποτέλεσμα. Ο εξώστης ξαναζωντάνεψε για άλλη μια φορά και τα πνεύματα διχάστηκαν, αφού οι δυο διαγωνιζόμενοι είναι εξίσου ικανοί μάγειρες.

Το αποτέλεσμα καθορίστηκε από μικρές αστοχίες. Σε αυτό το κομβικό σημείο μόνο οι λεπτομέρειες μπόρεσαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Τελικά αποχώρησε η Ιωάννα Μπουρλόκα, μέσα σε ένα πολύ συγκινητικό κλίμα. Ο Πάνος Ιωαννίδης πήρε συγκινημένος πίσω την κονκάρδα του και αποχωρίστηκε και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας του...