Breaking News

MasterChef 3 - Σπυριδούλα: «Ο σύντροφός μου με μάλωσε για το περιστατικό με την Εύα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της "Φωλιάς των Κου Κου" φιλοξενήθηκε σήμερα η φιναλίστ του MasterChef Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία είπε ότι ο γάμος με τον σύντροφό της θα γίνει πιθανώς Σεπτέμβριο με Οκτώβριο.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της, της έκανε παρατηρήσεις για τη στάση της σε κάποια περιστατικά μέσα στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Πολλές φορές με μάλωνε από την τηλεόραση. Μιλούσε στην... τηλεόραση. Εκεί τον έφτασα, να μιλάει στην τηλεόραση και να με μαλώνει. Υπήρξαν πράγματα που δεν συμφώνησε. Με μάλωσε και μου είπε "γιατί" καθώς δεν πίστευε ότι υπήρχε περίπτωση να το κάνω για κανένα λόγο.

Συγκεκριμένα το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό... Δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου κι έπρεπε να καθίσω. Απλά υπήρχε μια κουβέντα λίγο πιο πριν με την Εύα και την Ιωάννα για το ποιος θα καθίσει. Επειδή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός πρέπει να κάθονται πάντα στις συγκεκριμένες θέσεις, για να μην σηκώσω κάποιο από τα παιδιά κι επειδή είχα συζητήσει με την Εύα πριν από λίγο, οπότε μου είπε αν θέλω να καθίσω, να σηκωθεί.

Εσείς είδατε από την ερώτηση του κυρίου Κουτσόπουλου και μετά που απάντησα ότι θα σηκωθεί η Εύα, όχι τόσο γλυκά όπως το λέω τώρα. Απλά φάνηκε υπερβολικά άσχημο. Κι εγώ όταν το είδα το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο».